Câți bani a luat Andreea Perju ca să pozeze în ”Playboy”. ”Am vrut să-i fac în ciudă unui iubit”

21.03.2022, 13:16
Câți bani a luat Andreea Perju ca să pozeze în ”Playboy”. ”Am vrut să-i fac în ciudă unui iubit”
Câți bani a luat Andreea Perju ca să pozeze în ”Playboy”. ”Am vrut să-i fac în ciudă unui iubit”

Andreea Perju, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit ce sumă de bani a încasat în urmă cu mulți ani, când a pozat pentru celebra revistă pentru bărbați ”Playboy”. Blonda a realizat un pictorial incendiar pentru publicația respectivă în anul 2008.  ”Am vrut să-i fac în ciudă unui iubit”, a mărturisit Andreea perju la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.

Andreea Perju este cunoscută ca actriță și blogger. În urmă cu câteva zile, vedeta a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a participat la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

Printre altele, Andreea Perju a dezvăluit și cu ce sumă a fost plătită pentru a poza în celebra revistă ”Playboy” în anul 2008.

Câți bani a luat Andreea Perju ca să pozeze în ”Playboy”. A încasat 4.000 de euro

În anul 2008, Andreea Perju a apărut în revista ”Playboy”, unde s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare. La emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a afirmat că a acceptat să pozeze pentru suma de 4.000 de euro.

„Am pozat pentru că am vrut să-i fac în ciudă unui iubit, pentru că avea toată colecția de ”Playboy” și i- am zis: ”Aaa, da, stai că o să ai un ”Playboy” și cumine””, a mărturisit Andreea Perju.

 

Întrebată cu cine a avut o relația înainte de a se căsători, blonda a declarat: ”Cornel din Trupa Refflex”.

Andreea Antonescu a primit cei mai mulți bani ca să pozeze în ”Playboy”

Dan Capatos a dezvăluit, la podcastul lui Codin Maticiuc,  că Andreea Antonescu a fost cea care a prmit cea mai mare sumă de bani pentru a realiza un pictorial pentru ”Playboy”.

„Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi. Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul”, a detaliat Dan Capatos.

citește și...