Cu ce urme a rămas Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubitul croat! Bruneta s-a afișat așa pe internet

26.03.2020, 14:48
Cu ce urme a rămas Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubitul croat! Bruneta s-a afișat așa pe internet

În urmă cu mai bine de o lună, Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Bruneta a ajuns de urgență la spital, după ce bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri.

Cu ce urme a rămas Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubitul croat!

După ce a ieșit din spital, fosta asistentă tv a preferat să rărească ieșirile în oraș și a decis să se ocupe mai mult de contul său de Instagram.

În această perioadă, Daniela Crudu s-a apucat serios de gătit, însă nu a renunțat la machiaj deloc. Bruneta încearcă din răsputeri să își acopere urmele după bătaia încasată de la fostul partener. Ea a publicat pe Instagram mai multe imagini în care apare gătind în propria bucătărie.

Fanii acesteia au observat, însă, că ochiul Danielei Crudu este încă puțin umflat și vânăt, dar Daniela nu pare că ar fi așa de deranjată, ținând cont de zâmbetul larg pe care l-a afișat în fotografia cu pricina.

Daniela Crudu pare să fi trecut peste corecția aplicată de croat și a decis să îl ierte, iar el a promi că îi va plăti toate operațiile necesare pentru a scăpa de toate urmele bătăii.

‘Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța’, au declarat apropiații Danielei, pentru Wowbiz.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#vegetal #burger #beyondburger #fresh #healthyfood #☘️????

O postare distribuită de Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) pe

citește și...