Câți bani a donat Ștefan Bănică la teledon. Un coleg de trust l-a dat de gol

30.03.2020, 11:48
Câți bani a donat Ștefan Bănică la teledon. Un coleg de trust l-a dat de gol

Ștefan Bănică Junior a donat o sumă mare de bani la teledonul organizat de trustul Intact. Suma a fost făcută publică de prezentatorul de televiziune Dan Negru, cu care Ștefan Bănică Junior este coleg la Antena 1.

Antena 1 a organizat un teledon – ”Români împreună”, în cadrul căruia s-au adunat peste 2,6 milioane de euro în șase ore de emisie. Banii au fost strânși pentru a fi cumpărate echipamentele necesare medicilor cae se află în linia întâi în lupta conta pandemiei de coronavirus în România.

Pe durata emisiei TV, în legătură directă a intrat şi Ştefan Bănică. Acesta a vrut să le descreţească tuturor frunţile cu o melodie plină de speranţă. Artistul a fost dat de gol de Dan Negru. Ştefan Bănică a donat 10.000 de euro pentru lupta împotriva coronavirusului, potrivit okmagazine.ro.

“O să te superi pe mine acum, dar o să zic. O să fac o indiscreţie. Am vorbit şi cu Ştefan aseară! Ştefan Bănică a donat 10.000 de euro. Asta e! Am spus!”, a dezvăluit ieri Dan Negru în direct.

Multe companii, multe persoane fizice au făcut donaţii impresionante, şi Alexandru Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac, a donat 100.000 de euro.

citește și...