Câți ani are Neti Sandu. ”Eu sunt bătrână de mică, așa mi-au spus toți”

24.11.2021, 11:10
Câți ani are Neti Sandu. ”Eu sunt bătrână de mică, așa mi-au spus toți”
Câți ani are Neti Sandu. ”Eu sunt bătrână de mică, așa mi-au spus toți”

Neti Sandu, cea care prezintă horoscopul la postul de televiziune Pro TV, a vorbit despre una dintre cele mai frumoase aniversări ale sale la podcastul realizat de binecunoscutul artist Horia Brenciu. Cu această ocazie, vedeta a dezvăluit și care este vârsta sa. ”Eu sunt bătrână de mică, așa mi-au spus toți”, a declarat prezentatoarea previziunilor astrologice de la Pro TV.

Neti Sandu a fost invitată la podcastul ”Lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu.

Aceasta a dezvăluit, printre altele, că una dintre aniversările sale preferate a fost cea când a împlinit vârsta de 60 de ani, în urmă cu trei ani. Vedeta are în prezent 63 de ani.

Câți ani are Neti Sandu. ”Nu știu de unde-i am, cum am făcut rost de ei”

„Una foarte frumoasă, când am împlinit 60 de primăveri, toamne, ierni, zile, nopți. Atunci am fost la munte cu prietenele mele și mi s-a părut cel mai frumos, era și soare afară. Pe drum m-a sunat toată lumea, mi-am cumpărat toate prostiile. M-au lăsat să mă prostesc cum am vrut. A fost foarte frumos. Nu știu dacă a fost cea mai frumoasă, dar am fost atât de fericită, pentru că mă simțeam atât de bine. Nu știu de unde-i am, cum am făcut rost de ei, dar să te simți atât de bine, Doamne, tuturor doresc așa ceva!”, a povestit Neti Sandu, citată de revista Avantaje.

”Sunt și foarte bătrână, dar și foarte tânără. Eu sunt bătrână de mică, așa mi-au spus toți, pentru că eram foarte serioasă și matură”, a adăugat aceasta.

Neti Sandu a fost căsătorită doi ani

Neti Sandu, cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV, și-a deschis sufletul. Într-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca la radio, Neti Sandu povestea că a fost căsătorită timp de doi ani.

„M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relație de 10 ani. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să facă ce vrea. A fost înfiorător de greu, nu greu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formulara era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație”, a dezvăluit Neti Sandu

Aceasta mărturisit, pentru revista Unica, că unul dintre marile sale regrete este acela că nu a avut copii. „Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut. Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a explicat Neti Sandu.

citește și...