Catherine Zeta-Jones, ipostază rară alături de fiul său Dylan: „Inexplicabil de mândră”

31.05.2022, 15:17

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt părinți mândri. Cuplul și-a sărbătorit fiul Dylan, în vârstă de 21 de ani, în weekendul trecut, după ce și-a primit diploma de la Universitatea Brown, o universitate particulară de top din Statele Unite, care a fost absolvită și de alte celebrități, printre care Tracee Ellis Ross, John Krasinski și Emma Watson, starul din seria Harry Potter. ”Sunt mândră de tine și te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte”, a scris actrița. 

Catherine Zeta-Jones este o mamă mândră! Câștigătoarea Oscar, în vârstă de 52 de ani, și-a sărbătorit copilul cel mare, fiul Dylan Douglas, absolvind prestigioasa Brown University! Duminică, Zeta-Jones, în vârstă de 52 de ani, a postat pe Instagram o fotografie cu ea îmbrățișându-și fiul la ceremonia de absolvire.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul prestigioasei Universități Brown din Rhode Island, Statele Unite.

Catherine Zeta-Jones a sărbătorit ceremonia de absolvire a fiului ei 

„Felicitări cu ocazia absolvirii băiatului meu, mândriei mele, bucuriei mele, Dylan. Sunt mândră de tine și te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte”, a scris actrița.

Douglas, în vârstă de 77 de ani, a continuat sărbătoarea pe pagina sa de Instagram. El a încărcat o fotografie cu el pozând alături de Dylan, în timp ce proaspătul absolvent își ridică coperta diplomei.  Actorul în vârstă de 77 de ani, și-a împărtășit propria fotografie cu absolventul care deținea diploma și a scris: „Un tată mândru! Felicitări Dylan! Bravo! 👏 @dylan__douglas ‘.

Universitatea Brown, absolvită și de alte celebrități

Brown, o universitate particulară de top din Statele Unite, a fost absolvită și de alte celebrități, printre care Tracee Ellis Ross, John Krasinski și Emma Watson, starul din seria Harry Potter.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au o căsnicie perfectă de peste două decenii. Între ei există o diferență de vârstă de 25 de ani, dar cu toate acestea, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones reușesc să aibă o căsnicie ideală. Cei doi o mai au și pe Carys, fiica lor de 19 ani.

Cel de-al doilea copil al lui Catherine și Michael, Carys, fiica lor în vârstă de 19 ani, a absolvit liceul în 2021 și este de așteptat să urmeze același drum academic ca fratele său și să se înscrie la Universitatea Brown.

citește și...