Câte kilograme are Andra. ”Am pus cam 10 kilograme în pandemie”

25.04.2022, 15:36
Câte kilograme are Andra. ”Am pus cam 10 kilograme în pandemie”
Câte kilograme are Andra. ”Am pus cam 10 kilograme în pandemie”

Cântăreața Andra, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit cte kilograme are. Vedeta a mărturrisit că a luat în greutate pe durata pandemiei de coronavirus, iar acum a reușit să mai scape de câteva dintre kilogramele acumulate. ”Am pus cam 10 kilograme în pandemie”, a spus binecunoscuta artistă în cadrul unui interviu.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de peste 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața și prezentatorul de televiziune formează unul dintre cele mai unite cupluri dn showbiz-ul românesc.

Andra a acordat un interviu pentru Pro FM, în care a mărturisit, printre altele, că a luat în greutate pe durata pandemiei de coronavirus.

Câte kilograme are Andra.”Am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru”

”Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mai mănânc, îmi place mâncarea”, a mărturisit Andra.


În cadrul aceluiași interviu, Andra a vorb it și despre partenerul său de viață, Cătălin Măruță, dezvăluind că acesta a cerut-o de mai multe ori de soție, în locuri diferite: “Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis ”ce-ar fi să ne căsătorim?”. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis ”Da” la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”.

citește și...