Câte concerte a avut Mihai Trăistariu în 2021. ”Este catastrofal”

22.12.2021, 14:37

Mihai Trăistariu face un bilanț al întregului an. Artistul a dezvăluit câte concerte a avut în 2021, comparativ cu anul 2019, numind anul curent un an catastrofal. ”Am avut patru concerte tot anul, ceea ce este catastrofal”, spune Mihai Trăistariu.

Mai mult, solistul spune că în anul 2020 nu a avut niciun concert. Artistul se declară îngrozit de situația actuală și de faptul că nu trăiește din cântat.

De Crăciun va avea 3 concerte iar de Revelion va cânta în 6 locuri la Sinaia și Predeal.

Mihai Trăistariu: ”Am avut patru concerte tot anul, ceea ce este catastrofal”

„Da, anul ăsta am concerte, în sfârșit. O să fac bilanțul mai încolo și o să vezi că am avut patru concerte tot anul, ceea ce este catastrofal. În 2019 am avut 152 de concerte și în 2020 nimic și 2021 doar patru. Dar au sunat pentru Crăciun și de Revelion și acum sunt pe 23 la Deva la Târgul de Crăciun, pe 24 la Slobozia la Târgul de Crăciun și pe 25 la Sinaia la un resort, iar de Revelion sunt la Predeal și la Sinaia, am 6 concerte, tot așa la resorturi mai sofisticate, seara, noaptea. Au apărut niște evenimente, dar în sfârșit parcă mai începe câte ceva… Mi-e groază că nu trăiesc din banii din cântat. Eu trăiam din muzică”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit click.ro.

Artistul se declară o persoană norocoasă, având o situație financiară bună. Solistul spune că bussines-urile îi aduc venituri care îi asigură traiul de zi cu zi, fără banii generați din concerte.

Câte apartamente deține Mihai Trăistariu

„Mi-am luat o casă, o mașină, ori acuma, noroc că am apartamente la malul mării, acestea 6, pe care le-am câștigat printr-un schimb de teren și norocul meu că am o școală de muzică, care acum încet, încet, începe să meargă și eu trăiesc din altele, decât din cântat. Ceea ce, cumva nu e rău, chiar dacă m-am supărat eu tot anul, m-am supărat și în 2020 și acum stau și mă gândesc că era și vremea… nu? … după 40 de ani să mai am și un bussines-două să funcționeze și să scoată bani în afară de concerte”, a declarat Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a fost surprins dormind în Gara de Nord, iar fanii au început să-și pună întrebări cu privire la situația lui materială. Vedeta susține că a ales să doarmă în spațiul public, din cauza vaccinului anti-Covid-19. Artistul a negat că are probleme financiare. Solistul a explicat că nu este primit în hoteluri din cauza faptului că nu s-a vaccinat.

„Alte dăți îmi luam cazare la hotel, stăteam liniștit, mă trezeam dimineața și mergeam la celelalte emisiuni. Acum, nefiind vaccinat, nu sunt primit în hoteluri și am constatat că o să dorm în Gara de Nord”, a povestit Mihai Trăistariu în cadrul emisiunii Star Magazine, difuzată pe Antena Stars.

„Rata mea e 7000 de lei, iar 3000 de cheltuială”

Mai mult, artistul spune că banii strânși din turism îi permite să aibă un trăi decent, momentan. „Am împărțit pe luni, câte 100 de milioane pe lună”.

„M-am decis să mă sacrific. O să mă întorc acasă, pe la 1 ajung la Constanța pentru că am niște pisici. Am pisicii aștia care îmi mănâncă zilele și trebuie să fiu zilnic lângă ei, vreau să știu că sunt bine. Sunt pe linia de plutire, am strâns în vară din turism vreo 20.000 de euro și îi țin deoparte. Am împărțit pe luni, câte 100 de milioane pe lună. Rata mea e 7000 de lei, iar 3000 de cheltuială”, a spus vedeta.

 

citește și...