Câte clase a absolvit Lidia Buble. La examene a avut note la limită

01.08.2020, 11:18
Câte clase a absolvit Lidia Buble. La examene a avut note la limită
Câte clase a absolvit Lidia Buble. La examene a avut note la limită

Lidia Buble este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industraia muzicală din România, însă puțini știu ce studii are aceasta.

Lidia Buble a absolvit 12 clase, iar ulterior cântăreața nu și-a mai continuat studiile, potrivit spynews.ro.

Artista a luat examenul de Bacalaureat la limită. Media acesteia a fost 6,01. Lidia Buble a obținut la limba română doar nota 5,55, la istorie nota 5,3. Nota la georgrafie a ajutat-o, acolo unde a obținut 7,2!

Ce meserii a practicat Lidia Buble

Înainte de a deveni cunoscută, Lidia Buble a avut numeroase joburi care au ajutat-o să își căștige existența.

”Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, a mărturisit ea.

”Familia mea știe totul despre mine”

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Lidia Buble, care provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii, a afirmat că părinții săi știu tot despre ea.

”Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare”, a declarat Lidia Buble.

Cântăreața a explicat și ce sfaturi a primit de la părinții săi.

”Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare”, a afirmat ea.

Recunoaște că planurile i-au fost date peste cap

Lidia Buble a afirmat că anul 2020 a fost unul neașteptat pentru ea atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

”Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal”, a mărturisit Lidia Buble pentu sursa citată mai sus.

 

citește și...