Cătălina Ponor urmează să nască în curând. Fosta gimnastă a anunțat ce sex are bebelușul. FOTO

22.11.2022, 19:28
Cătălina Ponor urmează să nască în curând. Fosta gimnastă a anunțat ce sex are bebelușul. FOTO
Cătălina Ponor urmează să nască în curând. Fosta gimnastă a anunțat ce sex are bebelușul.

În vara acestui an, Cătălina Ponor anunța că urmează să devină mamă pentru prima dată. Fosta gimnastă a dezvăluit de curând și ce sex va avea bebelușul. Iată ce declarații a mai făcut recent aceasta! 

Cătălina Ponor a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a anunțat că este însărcinată. Recent, fosta gimnastă le-a împărtășit tuturor detalii despre sexul copilului pe care urmează să îl nască.

Cătălina Ponor va naște un băiețel

Ea a dat o petrecere în care i-a anunțat pe toți ce sex va avea bebelușul pe care îl poartă în pântece. Fosta gimnastă va avea un băiețel.

„Vă mulțumesc, fetelor, pentru această minunată surpriză, baby shower! Va iubesc! 💙👶”, este mesajul postat de Cătălina Ponor pe rețelele de socializare.

 

Pe 18 iunie 2022, marea campioană la gimnastică Cătălina Ponor, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu regizorul Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Chelaru. Cei doi sunt împreună din 2018.

„Multumesc din suflet tuturor, pentru urari! M-am simtit rasfatata… Sunteti minunati!❤️ A fost o zi speciala…. De fapt am inceput anul cu evenimente frumoase in viata mea impreuna cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos si pretios cadou 🤩 Va fi cea mai stralucitoare medalie, a mea…. A noastra! 💙👶 #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a anunțat Cătălina Ponor, în mediul online.

Bogdan Jianu a mai fost căsătorit

Bogdan Jianu a divorțat de Julia Chelaru în 2016! Cei doi erau împreună de 16 ani, dintre care nouă căsătoriți. Se pare că cei doi aveau probleme în căsnicie de mai multă vreme. Cel care a intentat divorț a fost Bogdan.

„Julia suferă foarte mult, este mereu tristă și nu mai are chef de nimic. Cu toate că vrea să păstreze aparențele și nu recunoaște că mariajul ei s-a încheiat, ea face acest lucru sperând că Bogdan se va răzgândi și se va întoarce acasă, însă este puțin probabil.

Eu îi cunosc foarte bine pe amândoi, am asistat de nenumărate ori la certurile lor, și vă spun că problemele lor sunt mai vechi. Ei nu se înțeleg de multă vreme, de câțiva ani, de aceea nici nu au făcut un copil până acum, dar au vrut să păstreze aparențele. Cel care a luat decizia de a divorța este Bogdan. O să vedeți că în curând vor face public acest fapt. Deocamdată nu vor să declare nimic”, dezvăluiau prietenii Juliei pentru raportmonden.ro.

citește și...