Cătălin Zmărăndescu, după ”Survivor România”. ”Experiența asta mi-a dat refresh înmulțit cu 100”

15.04.2022, 13:25
Cătălin Zmărăndescu, după ”Survivor România”. ”Experiența asta mi-a dat refresh înmulțit cu 100”
Cătălin Zmărăndescu, după ”Survivor România”. ”Experiența asta mi-a dat refresh înmulțit cu 100”

Cătălin Zmărăndescu, în vâstă de 49 de ani, a explicat, la o emisiune de la postul de televiziune Pro Tv, ce a însemnat pentru el experiența de a participa la concursul ”Survivor România”, din Republica Dominicană. ”Experiența asta mi-a dat refresh înmulțit cu 100”, a mărturisit fostul component al echipei Faimoșilor.

Cătălin Zmărăndescu a fost unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” din acest sezon.

În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea teespectatorilor.  Pe durata participării sale la concurs, Cătălin Zmărăndescu a slăbit foarte mult.

Cătălin Zmărăndescu, după ”Survivor România”. ”M-am schimbat foarte tare, sunt foarte calm, văd lucrurile altfel”

Cătălin Zmărăndescu a declarat, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, că experiența ”Survivor România” l-a schimbat foarte mult și l-a ajutat să devină mai calm.


“Am slăbit 29 de kilograme. Am luat vreo 6-7 kilograme înapoi și îmi e bine așa, sunt sănătos, mănânc orice… Soția mea mi-a spus: bă, băiatule, trezește-te, ești prea calm! (…) Experiența asta mi-a dat refresh înmulțit cu 100. M-am schimbat foarte tare, sunt foarte calm, văd lucrurile altfel. E OK. Cu copiii sunt foarte calm, înainte greșeam, acum am reparat și repar. (…) Mi-a fost greu. Noi suntem mai mulți oameni, dar de fapt suntem un singur Z”, a spus acesta.

Ce a făcut Cătălin Zmărrăndescu imediat după ce a iueșit din competiția ”Survivor România”

Sportivul a povestit, într-un interviu, ce a făcut imediat după ce a ieșit din competiția din Republica Dominicană.

”Imediat ce am ieșit din competiție și am ajuns la cazare, am așteptat secunda în care colegii din echipa de producție mi-au returnat telefonul. Am sunat-o pe Luiza și am povestit vreme de 2 ore. Îmi era atât de dor să-i aud vocea, să aflu ce fac cei mici, să descopăr tot ce am pierdut în cele 2 luni și jumătate. Nici nu știam ce s-o întreb mai repede sau ce să-i povestesc. În doilea rând, cum probabil au spus și alți foști colegi de-ai mei, am mâncat mult și din cât mai multe alimente. De fiecare dată când primeam mâncare, realizam că tot îmi mai este foame sau poftă. În al treilea rând, am realizat cât de mult am slăbit și că s-ar putea să nu mai am cu ce să mă îmbrac pe drumul de întoarcere. A fost o provocare să găsesc niște pantaloni care să stea pe mine în hainele pe care le mai aveam în bagaj”, a explicat el.

citește și...