Cătălin Rizea, declarații despre starea de sanatate a soției sale, Adda. ”Îi voi sta alături, ca de fiecare dată”

18.02.2022, 18:21

Cătălin Rizea, soțul artistei ADDA, a făcut o serie de declarații despre starea de sănătate a partenerei sale de viață. Vedeta trebuie să urmeze un tratament îndelungat și agresiv. ” Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată!”, spune partenerul artistei.

Adda trece prin momete extrem de grele. Artista a mărturisit că se confruntă cu Borelioza și Bartonella, două boli transmise de căpușe, țânțari, ploșnițe. Medicii i-au pus un diagnostic greșit.

Vedeta a vorbit recent despre evoluția bolii și a mărturisit recent că a decis să se retragă din viață publică.

Cătălin Rizea, declarații despre boala soției sale, Adda

Soțul artistei a declarat pentru impact.ro că, atât el, cât și ceilalți membri din familia lor sunt optimiști și vor trece cu bine peste această perioadă din viața lor.

„Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Ce vă așteptați să vă spun?!”, a declarat Cătălin Rizea, potrivit impact.ro.

Artista se va retrage din spațiul public

Adda a mărturisit pe rețelele de socializare că se va retrage din spațiul public  din cauza problemelor de sănătate și a diagnosticului greșit pe care l-a primit recent din partea medicilor.

Solista fusese diagnosticată inițial cu dermografism, însă ulterior, a aflat că are boala Lyme, transmisă de căpusă. Infecția a ajuns până la nivelul creierului. Acum, urmează să înceapă un alt tratament destul de agresiv.

”La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioada din spațiul public- emisiuni și apariții, pentru că prima tura e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi tine la curent când pot și cât pot. Vă voi lasă și albumul. Se vă lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie”, a scris Adda pe rețelele de socializare

citește și...