Cătălin Moroșanu: ”Încetați să mai arătați cu degetul”

21.04.2020, 15:09
Cătălin Moroșanu: ”Încetați să mai arătați cu degetul”

Luptătorul Cătălin Moroșanu i-a îndemnat pe români să fie uniți și să încerce să nu gândească negativ pe durata pandemiei de coronavirus.

Sportivul le-a cerut românilor să să se implice în această perioadă de criză și să îi ajute pe cei care au nevoie. Cătălin Moroșanu crede în puterea exemplului pozitiv.

”Speranța societății românești stă în fiecare dintre noi. Dacă noi vom deveni un exemplu pozitiv, atunci societatea va fi cea care va crește. Încetați să mai arătați cu degetul, e momentul să fim uniți și să arătăm că, noi românii, putem. Implicați-vă, ajutați-vă aproapele, nu mai gândiți negativ. România suntem noi!????”, este mesajul transmis de Cătălin Moroșanu.

9.242 de cazuri confirmate de coronavirus în România

Bilanțul deceselor din cauza noului coronavirus în România a ajuns la 482. Numărul cazurilor de coronavirus confirmate este de 9.242. Dintre persoanele confirmate pozitiv cu noul coronavirus, 2.153 au fost declarate vindecate și au fost externate.

La terapie intensivă sunt internate, în acest moment, 245 de persoane. Până la această dată, la nivel naționat, au fst efectuate 101.552 de teste pentru coronavirus.

În carantină, pe teritoriul țării noastre se află 14.530 de persoane, în timp ce în izolare la domiciliu se găsesc 42.846 de oameni

citește și...