Cătălin Moroşanu a reușit să îi ia o casă lui Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate: ‘Am avut la dispoziţie 42.600 de euro’

10.04.2020, 11:01
Cătălin Moroşanu a reușit să îi ia o casă lui Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate: 'Am avut la dispoziţie 42.600 de euro'
Cătălin Moroşanu a reușit să îi ia o casă lui Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate: 'Am avut la dispoziţie 42.600 de euro'

Cătălin Moroşanu s-a ținut de cuvânt și l-a ajutat pe tânărul din Iași care a mers pe cal până la maternitate, pentru a-și vedea soția care tocmai născuse. Luptătorul de K1 îi promisese în urmă cu mai bine de două săptămâni că îl va ajuta să să-şi găsească o casă.

Sergiu Ion Ciobotariu locuia, alături de soția și cei 3 copii ai săi, la marginea municipiului Iaşi, în zona Dallas, într-o locuinţă improvizată de numai câţiva metri pătraţi.

Cătălin Moroşanu a reușit să îi ia o casă lui Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate: ‘Am avut la dispoziţie 42.600 de euro’

Povestea tristă a acestuia a impresionat mii de oameni care au sărit în ajutorul său. Cu toții au donat pentru ca familia Ciobotariu să aibă un acoperiș deasupra capului.

Minunea s-a produs, iar Sergiu a semnat recent actele de vânzare-cumpărare a unei case cu trei camere şi bucătărie, achiziţionată de la o familie din Valea Ursului, judeţul Iaşi.

Cel care s-a ocupat de toate demersurile a fost Cătălin Moroșanu. El a povestit pe pagina de Facebook situația actuală a lui Sergiu.

‘Pentru că mi-am dorit să vă ofer informații concrete, pot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor. O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente. Am avut în total, 42.600 de euro toți banii.

Și, ca să vedeți cum lucrează Divinitatea prin oameni. După aproape o săptămână în care am căutat o mulțime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opțiune la familia Pîslaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece își dorea să se mute într-un alt județ.Oameni cu credință în Dumnezeu, care aflând povestea lui Sergiu, au hotărât ca în prețul casei, de 37.000 de euro, să lase și mobilierul’, a scris Moroșanu pe pagina sa de Facebook.

În plus, Cătălin Moroșanu s-a ocupat și de calul lui Sergiu. Animalul are acum parte de un grajd în spatele casei. Totodată, luptătorul de K1 a precizat că banii rămași din donații, respectiv 5.600 de euro, i-au rămas lui Sergiu pentru a putea începe o nouă viață.

‘Astfel, după ce astăzi au semnat actele de vânzare-cumpărare, Sergiu și familia lui se vor muta de mâine și vor începe o viață nouă la numai câțiva kilometri de municipiul Iași. Fiindcă nu puteam să uităm de calul care l-a dus pe Sergiu la maternitate, acesta va avea un grajd al său în grădina din spatele casei. O casă pe care noul proprietar nu are voie să o înstrăineze în următorii cinci ani. Mulțumesc Jon Păduraru și biroului notarial Iulia Păduraru pentru că ați acceptat să întocmiți actele pro bono, altfel ar fi însemnat costuri suplimentare’, a mai adăugat Moroșanu

citește și...