Cătălin Moroșanu, despre prețul succesului. ”Am avut momente când celebritatea m-a schimbat în rău”

15.06.2022, 16:39
Cătălin Moroșanu, despre prețul succesului. ”Am avut momente când celebritatea m-a schimbat în rău”
Cătălin Moroșanu, despre prețul succesului. ”Am avut momente când celebritatea m-a schimbat în rău”

Luptătorul Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, a explicat cum i-a afec tat viața faptul că a avut parte de celebritate. ”Am luat-o de multe ori razna și recunosc. Sunt om și cu bune și cu rele și am avut momente când celebritatea m-a schimbat în rău”, a declarat sportivul la emisiunea prezentată de Denise Rifai.

Cătălin Moroșanu este un cunoscut luptator. În plan personal, Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță, Natalis. Sportivul și partenera lui de viață au devenit părinți pentru a doua oară în luna decembrie a anului trecut, când Georgiana a adus pe lume un băiețel care a primit numele Patrick Nicholas.

Prezent în platoul emisiunii ”40 de întrebări”, pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D, Cătălin Moroșanu a vorbit despre prețul succesului și despre cum i-a fost afectată viața de celebritate. Cătălin Moroșanu a explicat ce efecte a avut faima în viața lui și a mărturisit că cea mai afectată a fost partenera sa de viață.

Cătălin Moroșanu, despre prețul succesului.  ”Soția mea a suferit cel mai mult din acest motiv”

„Ehee… de câte ori.. E clar că mi s-a ridicat și cred că oricine ajunge celebru, la un moment, dat, nu își mai dă seama ce se întâmplă în jurul lui. Într-adevăr soția mea a suferit cel mai mult din acest motiv. Mereu eram plecat, făceam naveta Iași – București, nu mai stăteam cu ea, nu îi mai acordam atenția necesară. Țin minte că ea avea 16 ani atunci când ne-am cunoscut și a spus: Tu ce vrei să faci în viață? Eu vreau să ajung polițist, avocat, și ea la 16 îmi spune: Aș vrea să fiu fericită(…) Există un preț al celebrității, există dezamăgire, există suferință. Oamenii din jurul tău, aia sunt cei care suferă cel mai mult. Părinții, fratele tău, prietenii tăi și tu nu realizezi pentru că ești cu capul în nori. Totuși, este foarte important să ai acele persoane care să te tragă de mânecă în jos și să îți zică că o iei razna. Am luat-o de multe ori razna și recunosc. Sunt om și cu bune și cu rele și am avut momente când celebritatea m-a schimbat în rău”, a declarat Cătălin Moroșanu, notează wowbiz.ro.


”Nu poți să fii un sportiv de top și în același timp să fii și vedetă TV. Chestia asta eu am îmbinat-o. În 2010 am câștigat Dansez pentru tine, iar după ce am câștigat toate babele mă cunoșteau. Pentru mine a fost un șoc Bărbații mă cunoșteau, dar până atunci femeile nu mă cunoșteau. Toată lumea a început să mă ia în atenție și să știe cine sunt eu, dar am pierdut echilibru în viață. Nu ai cum să le ai pe toate. Dacă mă concentram mai multe pe partea sportivă poate eram mai bun ca în acest moment, dar a contat foarte mult și partea financiară. Nu poți să faci performanță fără să ai un sponsor și sponsorul plătește sportivul respectiv în funcție de ce imagine are și cât de solvabil este pe piață. Pe mine m-a ajutat foarte mult(…) dacă nu erau ei, eu nu mai eram în Final 16, dar dacă nu mai apăream la televizor nici firma respectivă nu mai era acolo lângă mine. Deci e o întreagă cauzalitate și trebuie să fim conștienți. Să faci performanță este foarte greu și ai nevoie de sprijin financiar, iar în România nu e chiar așa mare acest sprijin financiar”, a adăugat sportivul.

citește și...