Cătălin Măruță și Andra, despre momentele tensionate din cuplul lor. ”Nu ne blocăm în certuri”

12.11.2020, 09:35
Cătălin Măruță și Andra, despre momentele tensionate din cuplul lor. ”Nu ne blocăm în certuri”
Cătălin Măruță și Andra, despre momentele tensionate din cuplul lor. ”Nu ne blocăm în certuri”

Andra și Cătălin Măruță au vorbit despre relația lor și au mărturisit că și între ei există momente tensionate, ca în orice cuplu, însă reușesc să treacă rapid peste astfel de momente.

În luna august, cântăreața Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, au aniversat 12 ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Andra și Cătălin Măruță au dat detalii despre relația lor în cadrul unui interviu pentru revista Viva, mărturisind că și în cuplul lor există tensiuni.

”Da. Și aș vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: „Uite, atunci ne-am certat! A zis asta și asta!”. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a declarat Andra. Cătălin Măruță a completat-o: ”Da, așa e, mereu am mers mai departe pentru că vrem ca noi să fim împreună, nu ne blocăm în certuri”.

Cătălin Măruță, despre reproșurile pe care i le-a făcut Andra

Prezentatorul de televiziune a mărturisit că Andra i-a reprișat la un moment dat că din cfauza programului de lucru petrecea prea puțin timp alături de ea.

”Andra îmi reproșa la un moment dat că muncesc prea mult, că nu reușesc să petrec destul timp cu ea sau dacă ajung acasă sunt epuizat și nu putem face ceva împreună. Avea dreptate, și eu simțeam asta, dar am rezolvat-o mai ales când emisiunea mea și-a mutat ora și am putut să ajung mai devreme acasă. Eu nu îi reproșez ei lucruri, nu prea am ce. Poate că e emotivă uneori, foarte sensibilă, pune la suflet lucruri prea puțin importante, dar așa este ea și o iubesc pentru asta. Încerc doar să îi reamintesc că trebuie să nu țină cont de tot și toate, să nu se consume inutil”, a declarat Cătălin Măruță pentru sursa menționată.

Andra a mai dezvăluit că atunci când există discuții între ea și soțul său, ea este cea care lasă de la ea. ”Eu sunt cea care cedează mai mereu!”.

citește și...