Cătălin Măruță, pus în dificultate de fiul său. ”M-a întrebat ce sunt magazinele pe care scrie sex shop”

24.10.2020, 10:02
Cătălin Măruță, pus în dificultate de fiul său. ”M-a întrebat  ce sunt magazinele pe care scrie sex shop”
Cătălin Măruță, pus în dificultate de fiul său. ”M-a întrebat ce sunt magazinele pe care scrie sex shop”

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a mărturisit că a fost pus în dificultate de fiul său, David.

În luna august, cântăreața Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, au aniversat 12 ani de căsătorie.Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a mărturisit într-un interviu pentru protv.ro că a fost pus în dificultate de fiul său, David, care i-a pus întrebări incomode.

 “Am avut cu David niște discuții legate de Dumnezeu și am spus, David, să te rogi pentru că eu cred că e important să ai cu cine să vorbești și atunci când ești singur și Doamne-Doamne vrea doar să fie bine. Și atunci m-a întrebat, dacă Doamne – Doamne vrea doar să fie bine, de ce sunt oameni care n-au ce să mănânce, de ce sunt oameni care n-au mâini. Și am intrat într-o discuție pe care nu am știut să o gestionez.

Sau, m-a mai pus în dificultate când m-a întrebat, când mergeam amândoi în mașină, ce sunt magazinele pe care scrie SEX SHOP. Și m-a întrebat ce sunt cutiile acelea de lângă pachetele de gumă, pe care le vede când merge cu mami la cumpărături. Sunt prezervative! Aaa, și ce sunt prezervativele?”, a dezvăluit Cătălin Măruță pentru sursa citată.

Cătălin Măruță: ”E a doua mea soție, trebuie să recunoaștem”

În interviu pe care l-a acordat, Cătălin Măruță a vorbit și despre relația extrem de apropiată pe care o are cu producătoarea emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV.

Acesta a afirmat că a petrecut cu acasta la fel de mult timp cum a petrecut cu soția sa, Andra.

“Noroc cu producătorul emisunii, Alina Tolontan, pentru că este înțelegătoare, pentru că nu m-a lăsat niciodată să iau decizii la nervi, la supărare. Lucrăm de 13 ani împreună și vreau să îi spun public că o iubesc foarte mult. E a doua mea soție, trebuie să recunoaștem. Am petrecut la fel de mult timp cu ea cum am petrecut și cu Andra”, a afirmat prezentatorul TV.

Ce a spus Cătălin Măruță despre invitații pe care i-a avut la emisiune.

Cătălin Măruță a vorbit și despre invitații pe care i-a avut la emisiune de-a lungul celor 13 ani.

Acesta a povestit cum, la un moment dat, a avut un rating foarte bun grație unui cuplu celebru, dar cum, ulterior, după ce aceștia nu au mai fost prezenți în platou, audiența a scăzut drastic.

“Acum vreo șase ani, în competiția asta nebună din televiziune, aveam niște ediții cu un celebru manelist, care era cu o celebră soție, iar povestea asta a ținut vreo două săptămâni încontinuu. Țin minte că eram a doua zi dimineața, ne uitam și ziceam, 40%? Adică 40% din cei care au televizoarele deschise se uită la noi? Phaaaai, așa mergeam cu nasul pe sus prin curtea televiziunii! După două săptămâni în care cei doi au fost pe canapea, nu le-am dat numele, că au mai fost și alții , după două săptămâni cei doi nu au mai venit și ne-am dat dat seama că după vârful ăla de munte am ajuns la poalele lui.

Pentru că apoi au urmat niște luni în care nu depășeam 15% audiență. Și nu îmi venea să cred! Noi înainte făceam o medie de 25%. I-am descoperit pe acești doi artiști, maneliști, făceam 40%. După ce nu au mai venit nici ei, nu mai făceam nici cît făceam noi audiență, 20%, 25%,. Pentru că a fost o lecție! Publicul nu venea pentru emisiune, venea pentru cei doi! Iar publicul emisiunii a plecat dezamăgit. Uite, asta a fost un lucru pe care nu l-aș mai repeta. (…) Până la urmă, ne-am umplut din nou sala de spectatori, dar a durat ceva!”, a mai afirmat el.

citește și...