Cătălin Măruță: ”Mă simt împlinit cu cariera mea”

05.06.2021, 16:37
Cătălin Măruță: ”Mă simt împlinit cu cariera mea”
Cătălin Măruță: ”Mă simt împlinit cu cariera mea”

Cătălin Măruță a făcut declarații despre cariera sa și despre programul pe care în fiecare zi.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți preezentatori de televiziune de la noi. De-a lungul anilor, acesrta a moderat numeroase show-uri, iar de de 13 ani este prezentatorul show-ului ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV. În plan personal, acesta are o familie fericită alături de Andra.  Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva.

Despre cariera sa a vorbit Cătălin Măruță în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica.


Cătălin Măruță: ”Ziua mea începe întotdeauna devreme”

”În 13 ani am realizat multe emisiuni care mi-au rămas în suflet și mă gândesc acum, de exemplu, la eforturile echipei de a-l introduce pe Radu Beligan în Cartea Recordurilor la categoria Cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru, când a împlinit 95 de ani. Ca să răspund la toată întrebarea: mă simt împlinit cu cariera mea. Sunt bucuros că am reunit oameni în platou, că am făcut telespectatorii să râdă sau să se emoționeze, sunt mândru că am putut să strâng mâna unor persoane valoroase, pe unele să le prezint chiar eu publicului prima oară”, a spus Cătălin Măruță.

Întrebat ce nu ar face niciodată pentru audiență, Cătălin Măruță a explicxat: ”Sunt, într-adevăr, atent la dorințele publicului și sunt conștient de faptul că suntem dependenți de interesul lor. Când ești în lumina reflectoarelor, chiar filmând în regim de live zi de zi, nu mai vezi lucrurile în mod obiectiv și deciziile pe care le iei pot fi văzute cu alți ochi după un timp. Aș vrea să răspund că nu aș face asta sau asta, dar în fiecare moment al vieții această listă poate arăta diferit. Cu toată sinceritatea, mereu am încercat să iau cele mai bune decizii, să ofer divertisment, pe care oamenii îl doresc”.

Prezentatorul de televiziune a dezvăluit și cum areată o zi din viața sa: ”Ziua mea începe întotdeauna devreme. Încep cu grădiniță și școală, adică îi duc pe copii și, pe drum, mai stăm de vorbă, ascultăm muzică. Urmează diverse alte întâlniri și pregătirea pentru emisiunea live. După aceea mă ocup de podcast: mă uit pe montaje, adică episoadele aproape gata de a fi publicate, mă gândesc la următorii mei invitați, dau telefoane și stabilesc date pentru înregistrări. De obicei, înregistrez seara. Seara, dacă am o zi mai ușoară, îi prind și pe copii treji, luăm cina împreună, ne jucăm. Dacă ajung târziu, o prind doar pe Andra și stăm împreună. Nu îmi dau seama cum trece timpul!”.

citește și...