Cătălin Măruță își aniversează ziua de naștere. Ce declarație de dragoste i-a făcut Andra

27.01.2021, 14:15
Cătălin Măruță își aniversează ziua de naștere. Ce declarație de dragoste i-a făcut Andra
Cătălin Măruță își aniversează ziua de naștere. Ce declarație de dragoste i-a făcut Andra

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță își aniversează ziua de naștere. Soția sa, cântăreața Andra, i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste.

În data de 27 ianuarie, Căcălin Măruță își aniversează ziua de naștere. Prezentatorul de televiziune împlinește 43 de ani. Partenera sa de viață, Andra, i-a făcut urări publice acestuia.

”La mulți ani, iubitul meu! ❤️Ador să sărbătoresc fiecare an cu tine! Recunosc, cel mai bun lucru din ultimul an a fost că am fost izolată acasă alături de el, iubirea vieții mele, și copiii noștri!”, a scris Andra în mediul online.

Andra și Cătălin Măruță au aniversat 12 ani de căsnicie anul trecut

În luna august a anului trecut, cântăreața Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, au aniversat 12 ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Andra și Cătălin Măruță au dat detalii despre relația lor în cadrul unui interviu pentru revista Viva, mărturisind că și în cuplul lor există tensiuni.

”Da. Și aș vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: „Uite, atunci ne-am certat! A zis asta și asta!”. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a declarat Andra.

Cătălin Măruță a completat-o: ”Da, așa e, mereu am mers mai departe pentru că vrem ca noi să fim împreună, nu ne blocăm în certuri”.

citește și...