Cătălin Măruță, dezvăluiri din familia sa. ”Da, eu sunt la munca de jos”

09.04.2022, 11:59
Cătălin Măruță, dezvăluiri din familia sa. ”Da, eu sunt la munca de jos”
Cătălin Măruță, dezvăluiri din familia sa. ”Da, eu sunt la munca de jos”

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, în vârstă de 44 de ani, a dat detalii despre familia sa. Acesta este căsătorit de muți ani cu binecunoscuta cântăreață, Andra, în vârstă de 35 de ani, împreună cu care are doi copii, David și Eva. ”Da, eu sunt la munca de jos”, a spus Cătălin Măruță despre modul în care își ajută familia în preajma sărbătorilor.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de peste 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața și prezentatorul de televiziune formează unul dintre cele mai unite cupluri dn showbiz-ul românesc.

Cătălin Măruță a dat detalii mai puțin cunoscute din ceea ce se întâmplă în familia sa în preajma sărbătorilor, cum este Paștele, și cu ce anume ajută el.

Cătălin Măruță, dezvăluiri din familia sa. ”Curăță ouăle pentru ouăle umplute, curăță ceapa, deci eu fac munca de jos dar îmi place foarte tare”

”De Paște nu știu 100% unde petrecem, dar mâncarea tradițională nu lipsește niciodată. Cozonac, salată de boeuf, ouă roșii, drob, absolut toate lucrurile. Încerc să mai pun așa piciorul puțin pe frână și să mai am grijă”, a declarat Cătălin Mărruță pentru click.ro.


Prezentatorul de la Pro TV a explicat că soția sa, Andra, este cea care gătește, însă o ajută și el. ”Gătește, da! Îi și place foarte tare! Întotdeauna de Crăciun sau de Paște, dacă rămânem acasă, îi place să facă ea toate lucrurile astea. Serios! Chiar îi place foarte, foarte mult! Da, eu sunt la munca de jos! Curăță ouăle pentru ouăle umplute, curăță ceapa, deci eu fac munca de jos dar îmi place foarte tare. De fapt cred că e foarte faină atmosfera de acolo. Copiii fac ceva, noi ceva, Andra ceva, daca sunt părinții, și ei la rândul lor. Adică e o atmosferă din asta foarte relaxantă”, a mai spus acesta pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...