Cătălin Crișan a împlinit 53 de ani! Surpriza emoționantă pe care i-a făcut fiul său, la tv – VIDEO

06.02.2021, 09:40
Cătălin Crișan a împlinit 53 de ani! Surpriza emoționantă pe care i-a făcut fiul său, la tv - VIDEO
Cătălin Crișan a împlinit 53 de ani! Surpriza emoționantă pe care i-a făcut fiul său, la tv

Îndrăgitul artist de muzică ușoară, Cătălin Crișan, împlinește sâmbătă, 6 februarie, 53 de ani. Zilele trecute, el a fost invitat în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

În cadrul show-ului de la Kanal D, interpretul a avut o surpriză din partea fiului său, Raris.

Cătălin Crișan a primit cu mare emoție cadoul oferit de băiatul lui, mai ales că relațiile dintre el și cei doi copii pe care-i are cu Lucia Bubulac, Daria și Raris, nu au fost prea apropiate în ultimii ani.

Cătălin Crișan, emoționat de fiul său

’53 de ani ?! E o vârsta nici așa, nici așa. Viitorul meu e mai scurt decât trecutul. N-am mai băut un strop de alcool de un an și jumătate’, a spus artistul, vizibil emoționat.

Cătălin Crișan a divorțat de două ori, însă tot nu a renunțat să mai creadă în dragoste. El a mărturisit că are o relație foarte bună cei trei copii ai săi, cu care vorbește zilnic la telefon.

Cum își va serba ziua de naștere

Din păcate, femeile din viața lui i-au lăsat un gust amar artistului. În 2017, Cătălin Crișan s-a despărțit de Ioana Cupșa, cea de-a doua soție.

‘Au fost mai mult o lectură. La momentul acela, le consideram un plus. Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut. Am pierdut implicându-mă în lucruri care nu meritau. Mi-am deschis sufletul în fața unor oameni cărora trebuia să le închid ușa. Nu vorbesc doar de femei, ci și de prietenii’, a declarat artistul la ‘Teo Show’.

‘Am câțiva prieteni, trec și ei și copiii pe la mine. Gătește bucătarul de la restaurant. De ziua mea mă sună români din toată lumea unde am cântat. Niciodată nu am dat mai departe cadourile primite, chiar dacă nu mi-au plăcut. Apreciez mult cadourile personalizate, și un chibrit pe care să  scrie «La mulți ani» mă emoționează’, a mai adăugat solistul.

citește și...