Cătălin Cazau: ”Am stat foarte mult în casă, am fost cetățean model”

07.06.2020, 13:50
Cătălin Cazau: ”Am stat foarte mult în casă, am fost cetățean model”
Cătălin Cazau: ”Am stat foarte mult în casă, am fost cetățean model”

Cătălin Cazacu a mărturisit că în perioada de restricții impusă pe durata pandemiei de coronavirus, a fost un cetățean model și nu a ieșit din casă.

Cătălin Cazacu a recunoscut, însă, că i-au lipsit foarte mult petrecerile pe care le organiza.

”Nu credeam că vom trece vreodată prin așa ceva, dar asta e … nu mi s-a întâmplat doar mie, ci s-a întâmplat întregii planete. Chiar am stat foarte mult în casă, am fost cetățean model. Mi-au lipsit foarte mult toate petrecerile pe care le făceam și evenimentele pe care le organizam, aștept cu nerăbdare să întrăm într-o normalitate, știu că e imposibil să se întâmple totul peste noapte, dar sunt optimist”, a declarat, pentru click.ro,  prezentatorul emisiunii ”Cash Taxi”, de la Kanal D.

A urmărit cu sufletul la gură ”Survivor România”

Cătălin Cazacu, fost concurent la ”Exatlon” a afirmat că a urmărit cu atenție emisiunea ”Survivor România”. Acesta a dezvăluit că Elena Ionescu, cea care a câștigat competiția, a fost preferata lui.

”M-am uitat, normal, pentru că este rudă apropiată a perioadei mele de suflet, pe nume „Exatlon”, deși „invidia mă roade” deoarece, pe măsură ce urmăream show-ul, îmi doream să fiu eu acolo. Da, „Survivor România” a fost unul dintre programele mele preferate și l-am urmărit de la începutul sezonului. Elena a fost favorita mea de la început, ne cunoaștem destul de bine, și mi se pare că prestația ei a fost exemplară”, a spus acesta.

S-ar duce oricând la un reality-show

Întrebat dacă ar participa la orice reality-show, Cătălin Cazacu a afirmat:

”Da, aș participa. Aș participa la ceva asemănător competiției „Exatlon”, pentru că îmi este dor de tot ceea ce am trăit acolo. Dar recunosc că, dacă e să fiu corect și realist cu mine, dacă aș mai trăi a două oară această experiență, probabil că nu va mai fi atât de intensă și frumoasă așa cum a fost prima dată”.

citește și...