Cătălin Botezatu se pregătește să dea lovitura în Dubai. “Suntem o echipă de 7 oameni”

21.12.2021, 14:28

Cătălin Botezatu se pregătește să dea lovitura în Dubai. Designerul este în Dubai, unde se află cu Clara Rotescu. Cunoscutul creator de modă este pe cale să își deschidă o afacere pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite. “Avem treabă în Dubai pentru că vrem să deschidem un magazin multibrand de designeri români din septembrie, în mai multe Emirate”, a spus Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă se relaxează în Dubai alături de Clara Rotescu, dar are planuri mari pe plan profesional.

Potrivit click.ro, Cătălin Botezaru și Clara Rotescu își propun să promoveze designerii români în magazinele de pe teritoriul Dubaiului. Astfel, cunoscuții creatori de modă aduc pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite industria românească.

Cătălin Botezatu, afacere de milioane în Dubai

„Suntem în Dubai până pe 23 decembrie. Numai noi, iar între discuții despre afaceri, dar ne și relaxăm. Ieri ne-am dat pe tiroliană, facem plajă, mergem la căutătorii de perle. Avem treabă în Dubai pentru că vrem să deschidem un magazin multibrand de designeri români din septembrie, în mai multe Emirate.

Deocamdată am văzut spații de magazine și am avut diferite întâlniri cu arhitecți. Am îmbinat utilul cu vacanța. Suntem o echipă de 7 oameni și suntem numai în întâlniri peste întâlniri, însă avem timp și pentru distracție pentru că îmbinăm utilul cu plăcutul”, au povestit Cătălin Botezatu și Clara Rotescu pentru Click!

Ce avere are Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din țara noastră. De-a lungul anilor, vedeta a reușit să strângă o avere impresionantă. Au existat zvonuri potrivit cărora averea creatorului de modă ar fi estimată la 100 de milione de euro, însă acesta nu a confirmat, dar nici nu a negat zvonurile.

În cadrul unui podcast, Cătălin Botezatu a spus că poate are 100 de milioane de euro.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a spus el în podcastul de pe YouTube al lui Radu Tibulcă.

Cătălin Botezatu a mai adăugat faptul că deja și-a făcut testamentul și că o mare parte din bani va merge la o persoană destul de importantă.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a spus Cătălin Botezatu.

 

citește și...