Ce spune Cătălin Botezatu despre averea lui. ”Banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”

23.11.2021, 16:33
Ce spune Cătălin Botezatu despre averea lui. ”Banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”
Ce spune Cătălin Botezatu despre averea lui. ”Banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 54 de ani, a vorbit deschis despre averea sa, după ce s-a zvonit că aceasta s-ar ridica la aproximativ 100 de milioane de euro. Acesta a făcut declarații despre câștigurile sale. ”Banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a spus binecunoscutul designer.

Cătălin Boteazatu este unul dintre cei mai de succes creatori de modă de la noi, cu numeroase afaceri.

La podcastul lui lui Radu Țibulcă, Cătălin Botezatu a vorbit despre averea sa care, potrivit zvonurilor s-ar ridica la aproximativ 100 de milioane de euro. Acesta a afirmat că este posibil ca aceasta să fie suma, însă a declarat că nu îi place să vorbească despre bani pentru că se pare un subiect vulgar.

Ce spune Cătălin Botezatu despre averea lui. ”Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate!”

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion (…) Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a declarat Cătălin Botezatu, notează wowbiz.ro.

Designerul a vorbit și despre afacerile sale și despre cum a reușit să se descurce în perioada pandemiei de coronavirus. ”Am deschis un magazin la Londra, există Viggo London. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire, inclusiv cele din malluri, avem magazine în toate mallurile din București și din țară”, a explicat el.

„Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. (…) Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese.(…) E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu”, a completat acesta.

citește și...