Cătălin Botezatu luptă din răsputeri cu boala! Designerul nu a scăpat. A fost supus la 4 operații și chimioterapie

27.11.2019, 14:43
Cătălin Botezatu luptă din răsputeri cu boala! Designerul nu a scăpat. A fost supus la 4 operații și chimioterapie
Cătălin Botezatu luptă din răsputeri cu boala!

La începutul lunii octombrie, Cătălin Botezatu a trecut printr-o intervenție dificilă, în urma căreia doctorii turci i-au extirpat jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică. Designerului i se depistase o tumoră canceroasă.

Cătălin Botezatu luptă din răsputeri cu boala!

Cătălin Botezatu încă nu a scăpat definitiv de probleme, pentru că recuperarea este la fel de grea. Creatorul de modă s-a reîntors recent din Turcia, unde a fost consultat din nou de medici, pentru a afla dacă virusul mortal s-a întors sau nu în organism.

În doar trei săptămâni, acesta a fost nevoit să treacă prin patru operații chirurgicale.

‘M-am gândit că trebuie să fac ceva, absolut orice să înving boala, pentru că mai am multe de realizat. M-am gândit la proiectele mele, pe care nu le-aș putea duce până la capăt. Mă gândeam la Paris, pentru că trebuia să plec la Paris, la Săptămâna Modei, și prietenii mei îmi spuneau: «Ai înnebunit? Nu se mută Parisul de acolo».

Și, nu în ultimul rând, mă gândeam că, până la vârsta asta, am demonstrat că sunt un luptător și că pot învinge aproape orice. În mintea mea părea o luptă mult mai ușoară decât a fost, eu chiar credeam că o să mă operez și gata, am terminat cu problema, mă recuperez repede, nu trebuie să amân foarte multe proiecte care erau în derulare și stabilite de luni de zile.

Nu m-am gândit că e chiar așa complicat… Că recuperarea e grea, că o intervenție poate trage după ea alte intervenții, că am să stau cantonat în spital așa mult… Am fost rupt de tot o perioadă, nu am avut deloc contact cu lumea din exterior, nu am avut acces la telefon, fiindcă interfera cu aparatura la care eram conectat. De aceea, am panicat foarte mulți apropiați. Eram în spital în Turcia, nu mă puteau suna, eu nu răspundeam cu săptămânile la mesaje… Cu cancerul nu este de joacă’, a mărturisit Cătălin Botezatu.

citește și...