Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Ce se întâmplă în aceste momente cu designerul. Are dureri foarte mari

17.11.2019, 11:24
Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Ce se întâmplă în aceste momente cu designerul. Are dureri foarte mari
Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor!

Problemele nu s-au terminat pentru Cătălin Botezatu! Designerul a trecut prin momente dificile după ce a aflat că are cancer la colon şi a suferit patru intervenții chirurgicale la o clinică din Turcia, însă acum a ajuns iar pe mâna medicilor.

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor!

Cătălin Botezatu a mers să îşi facă analize de sânge, mai ales că are în continuare dureri foarte mari. Creatorul de modă s-a întors la clinica din Turcia.

‘Sunt OK, dar mă sperie durerile. Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine.

Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică. Trebuie să se sudeze mușchii. Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă’, a mărturisit creatorul de modă, potrivit wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu a declarat că a văzut moartea cu ochii după ce doctorii i-au descoperit o tumoră, care i-a fost extirpată în întregime.

Din nefericire, chimioterapia i-a afectat mușchii care au cedat și i-au provocat lui Cătălin Botezatu o hemoragie puternică.

 „Prima intervenție a durat nu mai puțin de cinci 5 ore și jumătate, iar celelalte au fost și ele destul de dure pentru organism. Din fericire, tumora a fost îndepărtată”, au spus specialiștii care l-au tratat pe Cătălin Botezatu.

citește și...