Cătălin Botezatu face mărturisiri. ”Banii pentru mine n-au valoare”

24.06.2021, 15:46
Cătălin Botezatu face mărturisiri. ”Banii pentru mine n-au valoare”
Cătălin Botezatu face mărturisiri. ”Banii pentru mine n-au valoare”

Designerul Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri la un post de televiziune. Acesta a afirmat că, pentru el, banii nu au valoare. Însă, când vine vorba despre iubire, Cătălin Botezatu afirmă că ar fi în stare să renunțe la tot. Creatorul de modă a afirmat că în prezent, în plan sentimental, își dorește o relație stabilă.

Cătălin Botezatu a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, unde a făcut mărturisiri.

Creatorul de modă a afirmat că ar renunța la tot pentru iubire.


Cătălin Botezatu face mărturisiri. ”Am depășit faza aia a iubirii de o vară”

”Banii pentru mine n-au valoare, n-au decență. Într-adevăr în anumite situații sunt necesari, când ai nevoie de operații..aș renunța la tot pentru iubire, dar pentru banii…”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

Designerul a mai dezvăluit că a avut parte de iubiri de o vară, dar acum își doerește o relație stabilă. ”Am avut da, toți consumăm o iubire de o vară, dar unii poate rămân cu ea pentru mai mult timp, eu am depășit faza aia a iubirii de o vară, îmi doresc stabilitate”, a afirmat acesta.

Cătălin Botezatu a avut mari probleme de sănătate

Invitat de curând la podcastul lui Cătălin Măruță, “Acasă la Măruță”, Cătălin Botezatu a scos la iveală detalii neștiute despre problemele de sănătate pe care le-a avut și despre lupta sa cu cancerul.

“Șase (operații de cancer). Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: ”E un apendic mai special”. Și eu i-am zis: ”Păi puteam să n-am eu ceva special?”. În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură. Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva”, a declarat creatorul de modă.

citește și...