Cătălin Botezatu, dezvăluirile pe care nu le-a mai făcut până acum despre viața intimă. Ce greșeli a făcut în dragoste

18.04.2021, 11:32
Cătălin Botezatu, dezvăluirile pe care nu le-a mai făcut până acum despre viața intimă. Ce greșeli a făcut în dragoste
Cătălin Botezatu, dezvăluirile pe care nu le-a mai făcut până acum despre viața intimă.

Cătălin Botezatu și-a deschis din nou sufletul și a vorbit cu sinceritate despre viața sa sentimentală. Deși este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, cunoscutul designer nu are o relație stabilă. Întotdeauna a fost văzut la brațul mai multor femei din showbiz. 

Juratul de la „Bravo, ai stil” a fost invitat recent la podcast-ul lui Radu Țibulcă, unde a oferit publicului câteva informații pe care nimeni nu le știa despre el. Cătălin Botezatu a recunoscut că a suferit enorm după ce s-a despărțit de cea care i-a fost iubită.

Cătălin Botezatu a suferit în relațiile amoroase

„Am avut motive de nefericire pe plan sentimental. Nu înseamnă că dacă am de toate am totul. Traversez o perioadă destul de delicată, mi-a mers foarte bine din punct de vedere profesional, dar sănătatea a fost destul de subredă. Slavă Domnului, am ajuns la linia de plutire pentru că sunt ambițios, dar emoțional viața mea este sus și jos, sus și jos, iar acum este jos, jos, jos.”, a spus el.

De asemenea, creatorul de modă a dezvăluit că nu are de gând să mai repete greșelile din trecut.

„Tot timpul îmi spun că nu o să mai fac greșeala asta, la următoarea relație nu o să mai fiu deschis ca o carte, nu o să mai spun eu primul te iubesc, pentru că eu ăsta sunt. Cum încep o relație, fac la fel pentru că sunt extrem de sincer și trăiesc clipa și momentul de fericire. Acum traversez o dezamăgire mare. Nu sunt îndrăgostit, am fost. Când dau credit maxim persoanelor de lângă mine, e greu să vezi că te dezamăgesc, că nu sunt ceea ce credeai.Niciodată nu m-am combinat din dorința de a sta cu o femeie o săptămână, două. Chiar dacă se spune că după trei patru ani dragostea dispare, intervine respectul și poți conviețui cu această persoană foarte bine”, a mai adăugat Bote.

Cătălin Botezatu a mărturisit că a fost infectat cu COVID-19, dar a avut noroc de o formă ușoară a infecției.

”Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros. Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni.

Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva.”, a povestit Cătălin Botezatu.

citește și...