Cătălin Botezatu dă detalii despre tatăl său. ”Este un Don Juan, cred că îmi seamănă”

09.04.2022, 16:30
Cătălin Botezatu dă detalii despre tatăl său. ”Este un Don Juan, cred că îmi seamănă”
Cătălin Botezatu dă detalii despre tatăl său. ”Este un Don Juan, cred că îmi seamănă”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața sa. Acesta a vorbit, în cadrul unui podcast, despre familia sa, în special despre tatăl său. ”Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă”, a spus designerul.

Cătălin Botezatu a fost prezent la emisiunea realiZată de Ionela Năstase și Adrian Hădean, unde a făcut numeroase declarații despre copilăria sa, dar a vorbit și despre părinții săi. Acesta a vorbit despre copilăria petrecută la Alexandria și a dezvăluit că a fost crescut de bunica sa.

“Eu mă mândresc cu originea mea. (…) Alexandria este un oraş foarte frumos, dintr-un judeţ care a dat foarte multe valori, scriitori, pictori şi, de ce nu, politicieni. Este un oraş foarte frumos, în care am avut o copilărie extraordinară – mama o să mă certe acum, dar trebuie să spun că pe mine m-a crescut bunica mea, m-au răsfăţat bunica mea şi un întreg neam de femei, surorile mamei mele. Au contribuit la ceea ce sunt acum, la educaţia mea, pas cu pas”, a declarat creatorul de modă, notează click.ro.

Cătălin Botezatu dă detalii despre tatăl său. ”Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer”

Designerul a făcut dezvăluiri și despre tatăl său și relația cu acesta: “Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte… Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice. Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă. Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei “Te iubesc”, poate în ultima perioadă… Dar nu-mi iese asta… Îi iubesc, mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate”.

“Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer! Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer. Deci a fost foarte greu. El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri. Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control, se ştie asta”, a mai spus Cătălin Botezatu, potrivit sursei citate anterior.

citește și...