Cătălin Botezatu a trecut prin momente pe care nu le va uita niciodată. ”Am simțit că înnebunesc, că mi se crapă tot”

27.04.2021, 16:25
Cătălin Botezatu a trecut prin momente pe care nu le va uita niciodată. ”Am simțit că înnebunesc, că mi se crapă tot”
Cătălin Botezatu a trecut prin momente pe care nu le va uita niciodată. ”Am simțit că înnebunesc, că mi se crapă tot”

Designerul Cătălin Botezatu și-a amintit de perioadele extrem de dificile prin care a trecut din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut.

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, “Acasă la Măruță”, Cătălin Botezatu a scos la iveală detalii neștiute despre problemele de sănătate pe care le-a avut și despre lupta sa cu cancerul.

“Șase (operații de cancer). Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: ”E un apendic mai special”. Și eu i-am zis: ”Păi puteam să n-am eu ceva special?”. În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură. Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva”, a declarat creatorul de modă, potrivit click.ro.

Cătălin Botezatu a trecut prin momente pe care nu le va uita niciodată. ”Am făcut hemoragie internă”

Designerul a povestit cu lux de amănunte despre perioada extrem de grea prin care a trecut.

“Am mai avut o problemă. Înainte de a face operația, am întrebat medicul cardiolog cât rezistă inima la anestezie. Mi s-a spus maxim trei ore, trei ore și ceva. Operația mea a durat șase ore. Diferența a fost ușor pe viu. N-am simțit atunci foarte tare durere, ci când am ieșit din anestezia totală, am simțit că înnebunesc, că mi se crapă tot. A fost urât, pentru că la câteva zile după ce această operație reușise, din cauza unor drene scoase rău, un mușchi s-a rupt și am făcut hemoragie internă“, a mai spus acesta.

“Norocul meu a fost că profesorul care m-a operat stătea aproape de spital. A venit în câteva minute, a spus: ”moare!”. Pierdusem foarte mult sânge. A scos dintr-o sală de operație un pacient, care nu era așa de grav, l-a pus în așteptare, pe hol, m-a băgat pe mine. Eu tremuram… le era frică să nu fac stop cardiac. M-au despicat, eram operat de trei zile, aveam copci… nu au mai avut răbdare să le scoată normal, le-au tras repede și au tăiat pe aceeași operație proaspătă, făcută în urmă cu trei zile“, a completat el. ”Eram cadavru, aveam 50 și ceva de kilograme, nu puteam să mă ridic din pat deloc”, a încheiat Cătălin Botezatu.

 

citește și...