Cătălin Botezatu a recunoscut că a mers la vrăjitoare. “Am avut și eu momente de incultură”

10.01.2022, 15:29

Cătălin Botezatu a recunoscut că a mers la vrăjitoare. Creatorul de modă a apelat la serviciile acestora în tinerețe. Designerul spune că a rămas prieten cu unele dintre ele, însă nu sfătuiește pe nimeni să-i urmeze exemplul. “Am avut și eu momente de incultură”, spune designerul.

În cadrul unui interviu pentru Antena 3, Cătălin Botezatu a recunoscut că a mers la vrăjitoare când era mai tânăr, însă celebrulul designer nu încurajează pe nimeni să facă la fel.

În prezent, Cătălin Botezatu, are o altă părere despre ce înseamnă căutarea iubirii și a fericirii. Creatorul de modă spune că iubirea nu se caută, iar starea de stres nu face altceva decât să determine ca o persoană să aibă momente de slăbiciune.

Cătălin Botezatu: “Am avut și eu momente de-astea de slăbiciune și de incultură”

“Iubirea, fericirea, astea nu se caută. Astea vin de la sine. Dacă e să vină și să apară acea persoană, apare. Atunci când ești disperat, atunci nu apare. Atunci când ieși dintr-o relație și spui că a fost ultima, o să mă sinucid. Am avut și eu momente de-astea de slăbiciune și de incultură, în sensul că am zis gata mă sinucid, mă duc la vrăjitoare. Când eram mai tânăr”, a spus acesta.

Mai mult, Cătălin Botezatu spune că a ajuns la o concluzie, aceea că omul trebuie să se încreadă în Dumnezeu, singurul care îl poate ajuta.

”Cu cât ești mai disperat cu atât nu vei face nimic”

“Cu cât ești mai disperat cu atât nu vei face nimic. Când ești liniștit și ești ok, Dumnezeu îți arată tot timpul pe cineva. Nu caut, vin. Și dacă nu vin, aștept, și între timp consum aspirină.

Da, poți să mergi la un astrolog, poți să mergi la un om care se ocupă cu energiile. Dar la vrăjitoare nu. Am prietene, mi-am făcut în rândul lor multe prietene cu care țin legătură. Sunt haioase. Totuși cred în Dumnezeu și dacă e cineva să mă ajute este numai Dumnezeu”, a povestit Botezatu.

Ce proiecte are Cătălin Botezatu în 2022

“Începem imediat cu Săptămâna Modei la Paris, apoi alte săptămânii ale modei în țară.

Legat de proiectele mele, colecții băgate în lucru, colecții care să se vândă. Pentru că e foarte greu.”

citește și...