Cât a luat în greutate graviduța Roxana Vancea. ”Mănânc toată ziua. Și mănânc mult”

01.09.2021, 15:45
Cât a luat în greutate graviduța Roxana Vancea. ”Mănânc toată ziua. Și mănânc mult”
Cât a luat în greutate graviduța Roxana Vancea. ”Mănânc toată ziua. Și mănânc mult”

Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a dat detalii despre sarcina sa. vedeta este însărcinată cu primul său copil, care va veni pe lume peste puțin timp. Roxana Vancea a dezvăluit câte kilograme a luat în timpul sarcinii. ”Mănânc toată ziua. Și mănânc mult”, a mărturisit aceasta.

Roxana Vancea a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

Însărcinată în aproape șapte luni, fosta asistentă de televiziune arată extraordinar de bine.

Cât a luat în greutate graviduța Roxana Vancea. ”Aveam 47 și acum am 50”

Roxana Vancea a afirmat că mănâncă mult, însă cu toate acestea a luat puțin în greutate în timpul sarcinii.

“Am luat 3 kilograme în sarcină. Aveam 47 și acum am 50. Mânânc toată ziua. Și mănânc mult. Dacă vedeam că se depune, nu mai mâncam, dar când am văzut că nu, am început să mănânc. Nu mă mai antrezez ca înainte, merg o oră pe bandă, la recomandarea medicului. Îmi antrenez însă toate clientele”, a declarat Roxana Vancea.

Cum l-a cunoscut Roxana Vancea pe partenerul ei de viață

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Recent, Roxana Vancea a anunțat, în urmă cu câteva luni, că este însărcinată cu primul ei copil. La o emisiune de televiziune, Roxana Vancea a dezvăluit că urmează să aducă pe lume un băiețel pentru care a ales și un nume: Ayan.

Roxana Vancea a povestit într-un interviu cum a început povestea de dragoste dintre ea și Dragoș: ”Povestea noastră a început când niciunul dintre noi nu se vedea într-o relație. Eu eram singură de un an şi 7 luni, mă obişnuisem aşa şi mi-era greu să mă mai văd cu cineva prea curând, iar Dragoș era singur de puțin timp şi într-o pregătire de concurs.A venit la sală la o întâlnire cu şeful meu, l-am văzut şi l-am întrebat pe Dan (şeful) despre el. Pentru prima dată în viața mea, am abordat pe cineva pe o rețea de socializare. I-am pus câteva emoti-coane pe Instagram şi răspunsul lui nu a întârziat să apară. Apoi ne-am întâlnit la un antrenament, a urmat un film şi apoi… o cununie”.

citește și...