Cât este de frumoasă fata lui Liviu Vârciu. Carmina e cuceritoare!

08.09.2020, 12:08
Cât este de frumoasă fata lui Liviu Vârciu. Carmina e cuceritoare!
Cât este de frumoasă fata lui Liviu Vârciu. Carmina e cuceritoare!

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu este din ce îmn ce mai frumoasă. Carmina cucerește pe toată lumea.

Binecunoscutul artist Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, este pe zi ce trece mai frumoasă. Tânăra atrage toate privirile, iar celebrul ei tată este foarte mândru de ea. În mediul online, artistul a publicat mai multe fotografii cu fiica sa cea mare, Carmina, alături de care apare în ipostaze emoționante.

 

”Întotdeauna o să fii copilul meu”, a notat Liviu Vârciu în mediul online.

 

”A fost, este și va fi fetița ta, mai ales că îți seamănă bucățică ruptă”, ”Două picături de apă”, ”Absolut minunați”, ”Câtă asemănare”, ”Este o domnișoară frumoasă care îți seamănă leit”,  au comentat internauții.

De ce nu-l arată Anda Călin pe fiul lor

Anda Călin, actuala parteneră de viață a lui Liviu Vârciu, pune adesea imagini pe rețelele de socializare cu fetița lor, Anastasia, însă până acum nu l-a arătat publicului și pe băiețelul lor.

Unii internauți i-au atras atenția Andei Călin pentru că nu postează fotografii și cu al doilea ei copil, care a venit pe lume la sfârșitul lunii mai.

Aceasta le-a răspuns imediat, explicând că motivul pentru care nu pune poze cu băiețelul este pentru că nu vrea să-l expună momentan.

„Dacă nu pun poză cu el, înseamnă că nu vorbesc? (…) Nu vreau să-l expun momentan”, a scris Anda Călin în mediul online, potrivit libertateapentrufemei.ro.

 

citește și...