Cât de simpatice sunt fetițele Valentinei Pelinel! ”Una seamănă cu mami, alta cu tati”

09.07.2020, 14:16
Cât de simpatice sunt fetițele Valentinei Pelinel! ”Una seamănă cu mami, alta cu tati”
Cât de simpatice sunt fetițele Valentinei Pelinel! ”Una seamănă cu mami, alta cu tati”

Fostul model Valentina Pelinel și-a cucerit fanii după ce a făcut publică o fotografie în care apare alături e gemenele pe care le are cu Cristi Borcea.

”Fetele mele”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii în care apare împreună cu fetițele ei gemene, Indira și Rania.

Micuțele au crescut și sunt extem de simpatice, cucerind pe toată lumea cu drăgălășenia lor.

”Sunt tare drăgălașe”, ”Superbe! Una seamăn ă cu mami, alta cu tati”, ”Foarte frumoase”, ”Minunate și frumoase”, ””Două frumoase ca și tine”, ”Două prințese frumoase. Ce mândru e tati!”, ”Minunate”, ”Două păpușele”, ”Ce frumoase sunt”, au reacționat internauții la vederea gemenelor Valntinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel e măritată cu Cristi Borcea de doi ani

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Ce spune Cristi Borcea despre un nou bebeluș

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii.  Partenerul de viață al Valentinei Pelinel a vorbit despree eventualitatea de a mai avea un copil. Acesta a mărturisit că nu-și mai dorește moștenitoi, însă dacă soția sa vea nu are nicio problemă cu acest lucru.

“Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nici o problemă”, a spus omul de afaceri despre posibilitatea de a mai avea încă un copil.

“Am copii de la 1 an, până la 23 de ani. Meritul meu este că le-am oferit tot ce le trebuie, dar meritul principal a fost al mamelor”, a afirmat el.

citește și...