Cât de seducătoare e Ema Uta în costum de baie! Iubita lui Alex Bodi face furori cu trupul ei. FOTO

20.10.2022, 22:10

Bianca Drăgușanu este istorie pentru Alex Bodi! În prezent, afaceristul trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ema Uta, make-up artistul vedetelor. Se pare că relația celor doi merge ca pe roate, ținând cont că se distrează numai în vacanțe luxoase. De curând, amorezii au fost plecați într-o destinație de vis, tocmai pe plajele din Seychelles. 

Alex Bodi face orice pentru a-și răsfăța iubita! Pentru că vara a trecut, afaceristul a dus-o iar pe Ema Uta într-o vacanță superbă, acolo unde au avut parte de tot răsfățul din lume. Cei doi îndrăgostiți s-au distrat pe cinste în insulele Seychelles, la soare și plajă.

Ema Uta, o sirenă sexy pe plajele din Seychelles!

Cum era așteptat, Ema Uta și-a încântat fanii de pe Instagram cu câteva cadre de vis. Blondina focoasă și-a etalat posteriorul perfect și picioarele interminabile, iar fanii au încins butonul de like. Într-una din imaginile postate pe contul de socializare, make-up artistul și-a arătat posteriorul bombat.

“Iluzie optică! Piatra aia zici că este coadă de sirenă. Ești o sirenă!”, „Cine spune că nu există perfecțiune, să privească aici!”, “Superbă femeie!”, “Trup perfect”, “Ești superbă, Ema!”, “Spectaculoasă”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți.

Cum ar fi început relația de iubire cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu

La începutul acestui an, Dan Capatos a criticat-o dur pe make-up artistul Ema Uța, despre care a spus că s-a ținut mult timp după Alex Bodi, chiar în timp ce afaceristul se afla într-o relație cu rusoaica Daria Radionova. Prezentatorul a dezvăluit că blondina nu îl scapă din priviri pe omul de afaceri și face tot ce îi stă în putință să nu îl piardă.

„N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu că Ema Uța stă că disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la Antena Stars.

citește și...