Cât de mult a suferit Augustin Viziru după moartea tatălui său. ‘Au fost cei mai urâți ani din viața mea’

08.12.2020, 08:42
Cât de mult a suferit Augustin Viziru după moartea tatălui său. 'Au fost cei mai urâți ani din viața mea'
Cât de mult a suferit Augustin Viziru după moartea tatălui său. 'Au fost cei mai urâți ani din viața mea'

Augustin Viziru este marele câștigător al emisiunii ‘Ferma’! Joi seară, 3 decembrie, actorul a pus mâna pe cei 50.000 de euro puși în joc la ‘Ferma: orășeni versus săteni’. 

După ce a câștigat show-ul de la PRO TV, actorul a făcut dezvăluiri despre cel mai dificil moment al vieții lui, moartea tatălui său.

Tatăl lui Augustin Viziru a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, stadiul 4, în 2011. La vremea respectivă, doctorii nu îi mai dădeau nicio șansă la viață. Din păcate, bărbatul a decedat doi ani mai târziu, în primăvara lui 2013.

Augustin Viziru și-a pierdut tatăl în 2013

Câștigătorul de la ‘Ferma’ a povestit cum l-a schimbat pe el această experiență tristă de viață.

‘Când am aflat vestea că tatăl meu nu mai este, ceva s-a schimbat în mine. Și perioada de dinainte să se ducă a fost foarte grea, încărcată, iar aceste probleme de viață m-au maturizat brusc. Ultimii doi ani de dinainte să moară tata, au fost cei mai urâți ani din viața mea. Au fost doi ani, doi ani și jumătate, de când am aflat de boala lui și până s-a stins din viață. De acolo a început schimbarea, de atunci sunt altfel. 

Tata avea atâta încredere în mine, în ceea ce sunt și reprezint, încât, nimic nu putea să mă doboare. Era încrederea pe care mi-a creat-o el, pe care mi-a dat-o să o am față de mine.

În momentul în care au apărut problemele, greutățile, boala tatei, atunci a avut loc trezirea mea. Când vezi că lumea nu este chiar așa și că nu mai ai acel sprijin, ba chiar acela trebuie să fii tu, să pui umărul la treabă, să nu depinzi de nimeni și să devii stâlpul, lucrurile se schimbă foarte multe’, a explicat Augustin Viziru pentru blogul Doiniței Oancea.

Ce va face actorul cu premiul de la ‘Ferma’

Augustin Viziru a reușit să câștige trofeul mult visat, cu multă ambiție, perseverență și muncă. Când i s-a propus să participe din nou la competiția de la PRO TV, actorul nu a stat mult pe gânduri și a acceptat.

‘Când am primit propunerea de a participa, recunosc că mi-am dorit să revin. Ideea că am fost atât de aproape de trofeu și ceva m-a oprit din a-l câștiga, m-a enervat foarte tare. Chiar spuneam că eram decis să nu mai particip în alte reality show-uri, dar această propunere nu am putut să o refuz!’, a declarat Augustin Viziru, pentru Click!

Cât despre premiul de 50.000 de euro, actorul a dezvăluit ce va face cu acești bani. Câștigătorul de la ‘Ferma’, sezonul 2, a spus că va cheltui suma enormă cu familia lui.

‘Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea’, a mai adăugat aceasta.

citește și...