Cât de bogat este soțul Simonei Halep. Toni Iuruc a făcut o avere impresionantă în ultimii ani

25.07.2021, 10:45
Cât de bogat este soțul Simonei Halep. Toni Iuruc a făcut o avere impresionantă în ultimii ani
Cât de bogat este soțul Simonei Halep. Toni Iuruc a făcut o avere impresionantă în ultimii ani

Vineri, 23 iulie, Simona Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc, conform imaginilor publicate de prosport.ro. 

Cununia civilă a avut loc în ziua în care a avut loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, la care tenismena a renunțat din cauza accidentării suferite la gamba stângă în timpul turnelui de la Roma.

Ce avere deține soțul Simonei Halep

După ce au spus ‘DA’ în fața ofițerului de stare civilă, Simona Halep și Toni Iuruc și-au primit invitații la casa lor din Izvorani. Părinții spirituali ai celor doi proaspăt însurăței sunt Dani Caramihai și soția lui.

Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, pe 11 iunie. Cei doi se iubeau deja de doi ani. Toni Iuruc a ajuns în atenția presei după ce s-a cuplat cu celebra tenismenă. Pentru cei care nu știu, soțul Simonei Halep este unul dintre fondatorii clubului Fratelli din București și este și văr cu Toni Iuruc, cei doi fiind prieteni foarte buni de mulți ani de zile.

Conform Playtech, Toni Iuruc a intrat în afaceri ajutat de mama lui, Genica Iuruc. De ani buni, familia lui Toni Iuruc deține mai multe imobile de lux în zona Grădinii Botanice din Capitală. În plus, Toni Iuruc activează în domeniul imobiliarelor, ca antreprenor.

El deține mai multe imobile date spre închiriere, sub forma de birouri, sau chiar spații de locuit. Averea acestuia ar ajunge la câteva milioane bune de euro.

Simona Halep, cea mai bogată femeie din România?

În prezent, Simona Halep se află pe locul 140 în top 300 cei mai bogați români realizat de Capital, însă e pe locul 5 într-un clasament exclusiv al persoanelor de sex feminin.

Topul celor mai bogate românce e condus de Anastasia Soare, o femeie remarcată în industria de beauty din Statele Unite. Ea are o avere estimată la 650 milioane de euro. Averea Simonei Halep e estimată la 47 de milioane de euro, banii venind din premiile turneelor la care a participat în carieră, din contractele de imagine și publicitate, dar și din afacerile imobiliare.

citește și...