Cât de amuzant ești în funcție de zodia în care te-ai născut

02.06.2021, 11:47
Cât de amuzant ești în funcție de zodia în care te-ai născut
Cât de amuzant ești în funcție de zodia în care te-ai născut

Unele persoane sunt amuzante în mod natural, altele nu prea. Astrele dezvăluit cât de amuzanți sunt nativii din fiecare zodie.

Specialiștii în astrologie afirmă că zodia în care o persoană s-a născut poate da detalii despre cât de distractivă poate fi aceasta.

Cei născuți în zodia Berbec sunt amuzanți în mod natural și chiar se străduiesc să-i facă pe cei din jur să zâmbească. Pot fi sarcastici și ironici uneori, iar glumele lor nu vor fi întotdeauna pe placul celor din jur, dar un lucru este cert – nativilor din această zodie le place să râdă și să-i facă să se simtă bine pe cei cu care vin în contact.

Taurii îi fac pe toți să râdă

Despre nativii din zodia Taurului se spune că sunt cei mai amuzanți din întreg zodiacul. Sunt tot timpul puși pe glume și îi fac pe cei din preajma lor să se rostogolească de râs.

Și Gemenii sunt printre cei mai distractivi nativi din zodiac. Aceștia se pricep cel mai bine să facă glume pe seama lor, pentru că detestă să-i rănească pe cei din jurul lor.

Despre persoanele născute sub semnul Racului se spune cvă nu sunt deloc amuzante. Nu știu să râdă și să se distreze, iar simțul umorului nu este printre calitățile lor.

Leii vor să facă pe toată lumea să râdă

Nativii din zodia Leu sunt foarte amuzanți și mereu vor să-i facă pe cei din jur să râdă, găsind mereu ceva amuzant de spus.

Despre nativ ii din zodia Fecioarei se spune că iau întotdeauna lucrurile în serios. Cu toaate acestea, atunci când vor să fie amuzanți o vor face din tot sufletul și vor reuși să-i facă să zâmbească pe cei cu care vin în contact.

Nativilor din zodia Balanței le este teamă să facă glume, pentru a nu-i deranja pe cei din jurul său. Chiar dacă pot fi amuzanți, sunt foarte reținuți în a face glume.

Scorpionii nu au simțul umorului

Despre cei născuți în zodia Scorpionului se spune că nu prea au simțul umorului. Nu sunt amuzanți și nici nu le place să se facă glume, mai ales pe seama lor.

Săgetătorii sunt foarte amuzanți și reușesc să distreze pe toată lumea din jurul lor. Reușescă să destindă atmosfera oriunde își fac apariția, de aceea mulți preferă să petreacă timp în compania lor.

Capricornii sunt amuzanți, însă glumele lor de cele mai multe ori sunt duse la extrem, astfel că ajung să-i ofenseze pe cei din jur cu modul în care cred ei că pot destinde atmosfera.

Vărsătorii întrec măsura

Nativii din zodia Vărsător sunt amuzanți, însă uneori întrec măsura.

Pot pune la cale farse de-a dreptul sadice și nu ezită să facă glume proaste pe seama celor în compania cărora se află.

Nativii din zodia Pești nu sunt printre cei mai amuzanți din zodiac. Nu știu să facă glume și nici nu suportă să se facă glume pe seama lor. Dacă acest lucru se întâmplă, se simt ofensați și ajung chiar să plângă de supărare că cineva s-a amuzat pe seama lor.

citește și...