Cât de afectată este Adina de la ”Heaven” de criză. ”Am luat-o de la 0 de câteva ori în viața asta”

24.08.2020, 09:25
Cât de afectată este Adina de la ”Heaven” de criză. ”Am luat-o de la 0 de câteva ori în viața asta”
Cât de afectată este Adina de la ”Heaveni” de criză. ”Am luat-o de la 0 de câteva ori în viața asta”

Adina Postelnicu, în vârstă de 40 de ani, a făcut dezvăluiri despre viața și familia sa. Vedeta a explicat și cum se descurcă în această perioadă de criză care a afectat lumea artistică.

Adina Postelnicu, de la trupa Heaven, a mărturisit că a fost și ea afectată de criza provocată de pandemia de coronavirus, asemenea multor artiști din industria muzicală din România. În plus, vedeta are și o firmă de organizare de evenimente, care în această perioadă n-a mai funcționat ca pe vremuri.

”Din păcate, industria muzicală abia mai respiră. Ca și colegii mei, am fost la fel de afectată. Nu mai vorbesc de faptul că și firma pe care o dețin este una de organizare de evenimente. Ne rugăm la Dumnezeu să treacă nebunia asta, să fim sănătoși și să ne reluăm activitatea”, a declarat Adina Postelnicu pentru click.ro.

Artista a mărturisit că se gândește deja la o altă afacere. Vrea să-și deschidă un magazin alimentar.

”Momentan mă gândesc la un alt business. Sunt în căutare de spațiu pentru a-mi deschide un magazin alimentar. De-a lungul timpului am avut tot felul de afaceri și nu mă sperie ideea de a mă reinventa. Am luat-o de la 0 de câteva ori în viața asta. Important este să fim sănătoși!”, a explicat ea.

Adina, nedespărțită de fetița ei

Adina Postelnicu este nedespărțită de fetița ei de aproape un an, micuța Zaynab.

”Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai cuminte copil. Clar că viața mea este complet schimbată, prioritatea fiind ea. Nu știu dacă pot să numesc nebunia asta de acum (pandemia) noroc, dar acum tot timpul meu îi este dedicat ei. În alte condiții, probabil că aș fi fost mult pe drumuri, multă muncă la birou. Am experiența primelor 6 luni din viața ei în care asta am făcut. Cu ea în brațe vorbesc la telefon ore întregi, făceam contracte și multe altele. Când avea 3 săptămâni am plecat deja la primul concert în Moldova. Nu mi-a fost deloc ușor să fac 700 km în aceeași zi. Ideea de a rămâne peste noapte acolo fiind exclusă din start. Facturile nu țin cont de ce se întâmplă în viața ta”, a dezvăluit cântăreața.

Cât s-a îngrășat în sarcină

Adina Postelnicu a dezvăluit că a luat 18 kilograme în timpul sarcinii și că acum mai are de dat jos trei kilograme.

”M-am îngrășat 18 kg. Mai am de dat jos 3 kg. Nu am ținut diete, pentru că alăptez. Am mâncat sănătos. Nu am vrut să mă înfometez. În schimb am alocat sportului 2 – 3 ore pe săptămână. Asta de vreo 4 luni încoace”, a afirmat vedeta.

citește și...