Cât costă programul lui Carmen Brumă pentru un abdomen plat în trei săptămâni

15.06.2020, 15:18
Cât costă programul lui Carmen Brumă pentru un abdomen plat în trei săptămâni
Cât costă programul lui Carmen Brumă pentru un abdomen plat în trei săptămâni

Vedeta de televiziune Carmen Brumă a lansat un program care se adresează celor care vor să obțină o îmbunătățire considerabilă a zonei abdominale și să scape de kilogramele în plus rapid.

”Abdomenul de urgență by Carmen Brumă” – așa se numește programul lansat de vedeta de televiziune.

Potrivit click.ro, programul conține 3 săptămâni de regim alimentar și 5 videouri cu antrenamente pentru acasă la un preț promoțional, de 43 lei.

“Scopul noului meu program este să le dea femeilor ceea ce-și doresc atunci când vine vara: un abdomen plat, o supersiluetă de plajă și să dărâme mituri încă existente conform cărora trebuie să faci mii de abdomene zilnic pentru a scăpa de burta inestetică.

Ideea acestui program mi-a venit în timpul stării de urgență, l-am creat în acea perioadă și l-am filmat imediat după terminarea primei etape de restricții, cu respectarea exactă a regulilor de distanțare socială (inclusiv cea conform căreia este interzisă formarea unui grup mai mare de 3 persoane care nu aparțin aceleiași familii)”, a explicat ea.

Ce spune Mircea Badea despre aparițiile provocatoare ale lui Carmen Brumă

Carmen Brumă a explicat ce părere are partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Mircea Badea, despre aparițiile ei super sexy din ultima perioadă de timp.

”Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta şi aşa a fost tot timpul. El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte (n.r. când s-a pozat sumar îmbrăcată în zăpadă) au fost făcute de o prietenă”, a explicat Carmen Brumă.

Carmen Brumă și-a detaliat meniul

Vedeta a oferit, într-un interviu, detalii despre meniul său.

”Îmi este greu să dau exemple pentru că nu mănânc zilnic acelaşi lucru. Nu e sănătos să faci asta! Alimentaţia trebuie să fie variată, nutrienţii trebuie să vină din surse diverse.

În programele mele am grijă să nu se repete zilnic aceleaşi alimente. Asta fac şi în cazul meniului meu zilnic. Dacă am mâncat azi iaurt cu ovăz la micul dejun, mâine mănânc omletă, poimâine pâine cu humus etc.”, a spus Carmen Brumă.

citește și...