Cât costă o cameră la pensiunea pe care Monica Anghel o are împreună cu familia

22.05.2020, 11:55
Cât costă o cameră la pensiunea pe care Monica Anghel o are împreună cu familia
Cât costă o cameră la pensiunea pe care Monica Anghel o are împreună cu familia

Cântăreața Monica Anghel are o pensiune cu opt camere în Argeș, împreună cu familia sa.

Monica Anghel, în vârstă de 48 de ani, deține, din anul 2015, conacul Sfânta Elena, în satul Bratia, din județuul Argeș. Acolo a locuit Monica Anghel pe durata izolării din cauza pandemiei de coronavbirus, alături de familia sa.

“Am stat pe timp de pandemie la pensiunea noastră, ”Conacul Sfânta Elena”, din Argeş, undeva lângă Câmpulung Muscel. Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi, nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş. Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Confortul de care beneficiază turiștii

La pensiunea Monicăi Anghel, turiștii beneficiază de tot confortul. Conacul are 8 camere duble, cu baie proprie, TV, internat și altele. Camerele costă, în funcţie de mărime, între 250 şi 280 de lei, potrivit sursei citate mai sus.

Afectată financiar de pandemie

Monica Anghel a explicat, pentru revista Viva, cum a afectat-o financiar criza provocată de coronavirus.

”În această perioadă nu câștig niciun ban și, din, păcate toți banii pe care i-am făcut anul trecut i-am investit la începutul acestui an în pensiunea pe care o avem, doar că evident că în această perioadă nu putem avea musafiri la pensiune.

Asta este situația, nu mă plâng, cu toții trăim o perioadă dificilă, ciudată, nouă, dar trebuie să fim calmi, liniștiți și să ne drămuim ceea ce avem prin cămară, pentru că nu se știe exact cât va dura”, spunea cântăreața.

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. Înzestrată cu o voce de excepție, vedeta a lansat numeroase melodii care au devenit hituri. A câștigat Festivalul Internațional „Cerbul de aur”, ediția 1996 și a participat, ca reprezentantă a României, la concursul Eurovision (ediția din 2002, împreună cu Marcel Pavel).

Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost căsătoritâ cu medicul Andrei Carandino.

citește și...