Cât costă machiajul lui Carla’s Dreams. Suma pe care o dă într-un an

17.08.2022, 11:26
Cât costă machiajul lui Carla’s Dreams. Suma pe care o dă într-un an
Cât costă machiajul lui Carla’s Dreams

De ani de zile, Carla’s Dreams se folosește de machiaj pentru a-și ascunde identitatea. Machiajul respectiv este impresionant, dar și costisitor. Artistul a dezvăluit, în cadul unui  interviu, cât costă pe an machiajul pentru el și ceilalți membri ai trupei sale. Suma plătită pentru măștile cu care artistul și colegii săi apar pe față este impresionantă.

De ani de zile, Carla’s Dreams își ascunde chipul sub diferite măști. De asemenea, și colegii săi alături de care apare pe scenă.

Artistul  a dezvăluit, într-un interviu cât îl costă machiajul pe an pentru el și colegii săi. Suma nu este deloc mică.

Cât costă machiajul lui Carla’s Dreams. ”Trebuie să calculez aproximativ”

”Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro”, a declareat Carla’s Dreams, potrivit spynews.ro.

În podcastul realizat de Mihai Morar, artistul a vorbit și despre ce se întâmplă în studio atunci când compune o piesă: ”Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și, dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minim de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public”.

Otniela Sandu i-a machiat pe băieții de la Carla’s Dreams

Otniela Sandu are 30 de ani, a terminat Facultatea de Jurnalism și este pasionată de actorie. Încă din copilărie, și-a dorit să devină actriță sau prezentatoare de știri. Otniela Sandu este pasionată și de make-up. Blonda a participat la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, iar ulterior a fost una dintre vedetele care au concurat la show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televizune Kanal D. Actriță și influencer, Otniela Sandu este urmărită de sute de mii de fani în mediul online, care sunt foarte încântați de fiecare apariție a acesteia.

Primii bani i-a câștigat din make-up și în special din măști pictate pe față. Așa a ajuns sa-i cunoască pe băieții de la Carla’s Dreams. ”M-am ocupat de make-up în generală și în liceu. Așa mi-am câștigat eu practic primii bani. Cu măștile pe față, cu băieții de la Carla’s, pe ei i-am machiat. A fost o perioadă, dar nu am mai făcut asta de foarte mult timp”, a declarat Otniela la emisiunea ”Teo Show”, potrivit wowbiz.ro.


Întrebată dacă știe cine se ascunde sub masca lui Carla’s Dreams, Otniela Sandu a declarat: ”Te-aș minți să spun că nu știu cine este Carla’s Dreams, pentru că știu… S-ar strica magia! Bine, nu că s-ar strica, că ei sunt la fel de talentați, dar uneori e mai bine să nu știi cine se află în spatele măștilor. E magia aia, se păstrează așa un mister”.

citește și...