Cât câștiga Speak la începutul carierei. ”Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea”

26.08.2020, 13:43
Cât câștiga Speak la începutul carierei. ”Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea”
Cât câștiga Speak la începutul carierei. ”Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea”

Speak avea încasări foarte mici la începutul carierei sale muzicale. Banii pe care îi lua abia dacă îi ajungeau.

Speak este astăzi unul dintre artiștii consacrați din țara noastră. A reușit să-și facă o carieră și nu duce lipsa evenimentelor./ Însă, la începutul carierei sale, Speak s-a descurcat greu. Câștiga puțini bani din concerte și abia se ajungea cu banii, după cum a mărturisit chiar el.

”Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam 100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie”, povestea Speak într-un interviu, potrivit spynews.ro.

Artistul a ținut să menționeze că este o persoană foarte muncitoare și extrem de ambițioasă.

”Cel mai mare atuu al meu este că sunt foarte consecvent și foarte muncitor. În ceea ce mă privește, în ceea ce fac eu, chiar muncesc mult”, afirma el.

Și-a cerut iubita de nevastă la un show TV și se pregătesc de nuntă

Speak și-a cerut iubita în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Acum, cei doi artiști se pregătesc de nuntă. Speak și Ștefania au dezvăluit cine vor fi nașii lor de cununie. De asemenea, ei au stabilit ca chef Sorin Bontea să fie cel care le gătește la nuntă.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak.

Ștefania a mărturisit că nu se aștepta ca Speak să o ceară de nevastă la show-ul de la Antena 1.

”Nu m-am aşteptat nicio secundă să fiu cerută, nu acolo. Ştiam că la un moment dat o să facă pasul ăsta, oricum noi glumeam pe tema asta, eu spunându-i mereu că cererea în căsătorie trebuie să fie epică şi că vreau să mi-o amintesc toată viaţa, să fie wow. Şi aşa a fost, a fost surprinzătoare, imposibil de uitat. Eram foarte sigură de un lucru: oricând s-ar fi întâmplat, aş fi spus „DA“! Eram pregătită”, a spus artista.

citește și...