Cât câștigă Adrian Iancu, fost concurent la ”Puterea Dragostei”. ”Eu nu spun adevărul pentru bani”

14.08.2020, 09:32
Cât câștigă Adrian Iancu, fost concurent la ”Puterea Dragostei”. ”Eu nu spun adevărul pentru bani”
Cât câștigă Adrian Iancu, fost concurent la ”Puterea Dragostei”. ”Eu nu spun adevărul pentru bani”

Adrian Iancu, fost concurent la emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la kanal D, a explicat câți bani încasează din vlog-urile pe care le face.

Adrian Iancu a fost concurent în primul sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”. Acesta este recunoscut pentru faptul că este foarte direct și își spune părerea fără ocolișuri despre foștii colegi de la show-ul matrimonial, dar și despre alte lucruri legate de viață.

Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a decis să facă dezvăluiri despree banii pe care îi încasează ca vloger, din YouTube. El a ținut să precizeze că declarațiile pe care le face pe vlog nu le face pentru bani.

Face 100 de dolari pe lună

Adrian Iancu a explicat că în ultima perioadă de timp a încasat în jur de 100 de dolari pe lună din vlogurile sale.

”Din 14 iunie 2019 până în august anul acesta am făcut 1382,34 dolari. Asta înseamnă 100 de dolari pe lună, aproximativ 400 de lei! Aviz pentru toată lumea! Nu fac YouTube pentru bani, nu vorbesc de” Puterea Dragostei” pentru bani! Nu am vorbit de Bianca (n.r. Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane, cu care a fost în conflict) pentru bani, nu am vorbit de absolut nimeni ca să fac bani pe YouTube! Sper să se trezească toată lumea la realitate cu toate vorbele proaste!!! Dacă fac ceva pe Youtube o fac din plăcere și ca să mai interacționez cu voi. Eu nu spun adevărul pentru bani! Spun ce trebuie spus. Sper să vadă cțt mai multă lume! Nu mă vând pentru bani cum o fac alți foști colegi”, a explicat Adrian Iancu de la ”Puterea Dragostei”, potrivit wowbiz.ro.

La show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, Adrian Iancu a fost în scandal de multe ori cu Jador și Bogdan Mocanu. În plan personal, Adrian Iancu formează un cuplu cu Larisa, și ea fostă concurentă la ”Puterea Dragostei. Deși au existat numeroase zvonuri privind separarea lor, cei doi au rezistat împreună.

citește și...