Câți bani a încasat Oase la ‘Asia Express’, după ce a acceptat să fie coprezentator în sezonul 3

27.04.2020, 17:26
Câți bani a încasat Oase la 'Asia Express', după ce a acceptat să fie coprezentator în sezonul 3
Cât a încasat Oase la 'Asia Express', după ce a acceptat să fie coprezentator în sezonul 3

Sezonul 3 ‘Asia Express’ s-a încheiat, iar echipa câștigătoare a fost formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, după ce au reușit să îi învingă pe Speak și Ștefania.

Câți bani a încasat Oase la ‘Asia Express’, după ce a acceptat să fie coprezentator în sezonul 3

Competiția s-a filmat în în Filipine și Taiwan timp de două luni. Anul acesta, coprezentator a fost Oase, cel care a câștigat alături de CRBL sezonul 2 din ‘Asia Express’. Faptul că a acceptat să prezinte emisiunea împreună cu Gina Pistol l-a costat prietenia de 15 ani pe care o avea cu CRBL.

Solistul a luat foc când a văzut că amicul lui a stabilit că va merge la ‘Asia Express’ sezonul 3, deși inițial stabiliseră de comun acord să nu o facă. Oase ar fi semnat contractul cu Antena 1 pe ascuns, lucru care l-a înfuriat pe CRBL. 

‘Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie? O să se descurce, pentru că are o echipă de producție în spate.

Dar de ce să le arăți asta oamenilor? De ce să le arăți că poți să fii un nemernic, că poți să fii o panaramă de om, să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet. Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu. L-am lăsat să mă binedispună. L-am lăsat să iasă în față, să fie cineva. Pentru că nu am crezut că mă va trăda.Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani’, spunea CRBL despre Oase.

Pentru că și-a trădat cel mai bun prieten pentru celebritate, Oase ar fi încasat suma de 6.000 de euro pentru două luni de filmare la ‘Asia Express’.

‘El nu a acceptat propunerea pentru bani, pentru că ar fi câștigat mult mai mult stând aici, în România. A făcut-o pentru notorietate, a fost convins că participarea în calitate de coprezentator la Asia Express va fi o rampă de lansare pentru el. Nu se consideră vinovat pentru cearta cu CRBL. Oase susține că fiecare trebuie să își vadă propriul interes’, au mărturisit surse din anturajul acestuia pentru Impact.ro. 

citește și...