Cât a ajuns să câștige pe lună iubita lui Speak, după ce a participat la ‘Asia Express’

25.05.2020, 17:19
Cât a ajuns să câștige pe lună iubita lui Speak, după ce a participat la 'Asia Express'
Cât a ajuns să câștige pe lună iubita lui Speak, după ce a participat la 'Asia Express'

Iubita lui Speak a dat lovitura după ce a participat la ‘Asia Express’! Ștefania Cristina face bani frumoși lunar, datorită numeroaselor contracte de imagine. În plus, tânăra de 22 de ani a ajuns să câștige și mai mult decât artistul.

Speak a participat la ‘Asia Express’, sezonul 3, împreună cu iubita lui de 3 ani, Ștefania. Cei doi au reușit să ajungă până în finala show-ului și s-au clasat pe locul al doilea, după Sorin Bontea și Răzvan Fodor.Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Încă de la început, Ștefania a fost plăcută de telelespectatorii emisiunii de la Antena 1, iar pe rețelele de socializare, ea a devenit urmărită de peste 1 milion de persoane.

Iubita lui Speak face bani frumoși după ‘Asia Express’

Cum era de așteptat, iubita lui Speak a câștigat destulă notorietate pentru a avea beneficii pe termen lung. După ce a concurat la Asia Express, melodiile Ștefaniei au început să aibă milioane de vizualizări.

De asemenea, ea s-a ales și cu diverse contracte de imagine, din care reușește acum să câștige sume impresionante.

‘Ce poate promova o femeie frumoasă? Diferite produse de înfrumusețare, precum cosmetice, șampoane, farduri. Desigur, și haine. Ștefania a câștigat în perioada aceasta și câte 5000 de euro pe lună. Iar după ce economia își va reveni, ea va sări lejer de 10.000 euro/lună.

Păi Speak face acești bani în lunile lui cele mai bune. În rest, nu trece de 2500-3000 euro pe lună.. Desigur, între ei nu este vorba de bani, totul este la comun și se bucură împreună de tot ceea ce câștigă’, au declarat apropiații Ștefaniei, pentru Impact.ro.

Speak a cerut-o de soție pe Ștefania, la ‘Asia Express’

Speak și iubita lui, Ștefania, se pregătesc de nuntă! Cei doi au dezvăluit recent cine vor fi nașii în cel mai important moment din viața lor.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

? Today is about relaxing ?

O postare distribuită de STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) pe

citește și...