Speak și Ștefania, despre nunta lor. ”Nașii sunt aleși de mult”

22.05.2020, 13:31
Speak și Ștefania, despre nunta lor. ”Nașii sunt aleși de mult”
Speak și Ștefania, despre nunta lor. ”Nașii sunt aleși de mult”

Speak și iubita lui, Ștefania, se pregătesc de nuntă. Cei doi au dezvăluit cine vor fi nașii în cel mai important momenit din viața lor.

Speak și-a cerut iubita în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Acum, cei doi artiști se pregătesc de nuntă. Speak și Ștefania au dezvăluit, pentru okmagazine.ro, cine vor fi nașii lor de cununie. De asemenea, ei au stabilit ca chef Sorin Bontea să fie cel care le gătește la nuntă.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak.

Ștefania nu se aștepta să fie cerută în căsătorie la ”Asia Express”

Ștefania a mărturisit că nu se aștepta ca Speak să o ceară de nevastă la show-ul de la Antena 1.

”Nu m-am aşteptat nicio secundă să fiu cerută, nu acolo. Ştiam că la un moment dat o să facă pasul ăsta, oricum noi glumeam pe tema asta, eu spunându-i mereu că cererea în căsătorie trebuie să fie epică şi că vreau să mi-o amintesc toată viaţa, să fie wow. Şi aşa a fost, a fost surprinzătoare, imposibil de uitat. Eram foarte sigură de un lucru: oricând s-ar fi întâmplat, aş fi spus „DA“! Eram pregătită”, a spus artista.

”Este bărbatul perfect”

Întrebată care sunt trei motive pentru care a acceptat să fie soția lui Speak, Ștefania a declarat:

”Nici măcar nu am nevoie de trei lucruri, am în minte unul care le defineşte pe toate: este bărbatul perfect. Pentru mine, el are toate calităţile pe care mi le doresc. În primul rând, ne înţelegem ca cei mai buni prieteni, nu există secrete între noi, nu există niciun motiv pentru care eu să nu îl consider pe el bărbatul acela. We are perfect!”.

citește și...