Câștigătoarea ‘X Factor’ şi-a deschis restaurant în Bucureşti! Bella Santiago își întâmpină clienții cu preparate filipineze

08.03.2020, 10:54
Câștigătoarea 'X Factor' şi-a deschis restaurant în Bucureşti! Bella Santiago își întâmpină clienții cu preparate filipineze
Câștigătoarea 'X Factor' şi-a deschis restaurant în Bucureşti!

Câștigătoarea ‘X Factor’ din 2018 şi-a deschis restaurant în Bucureşti! Bella Santiago s-a obișnuit cu viața din România de foarte mulți ani. Este căsătorită cu un român, a învățat limba, își va aduce și mama la noi în țară, iar recent și-a deschis și un restaurant cu specific filipinez.

Câștigătoarea ‘X Factor’ şi-a deschis restaurant în Bucureşti!

În 2016 și-a cunoscut soțul, pe Nicolae Ionuţ Grigore, terapeut de profesie, iar de atunci au rămas împreună. S-au căsătorit și au căsnicie fericită, deși Bella mai are o fetiță dintr-o relație anterioară, pe Kescielle. De mai bine de un an, solista și-a adus și copila în România.

‘După trei luni, mi-a spus că îi place de mine. I-am dat o şansă şi, în timp, am realizat că este un om bun, care mă iubeşte cu adevărat şi care ţine mult la fiica mea. E în clasa a doua la şcoala de stat (n.r. fetița ei) şi vorbeşte româna mai bine decât mine. Îi place mult aici şi zice că nu mai vrea să se întoarcă în Filipine. Intenţionez să o aduc şi pe mama, dar încă nu sunt gata actele’, a spus artista pentru Click!

În 2018 a câştigat „X Factor” şi premiul de 100.000 de euro, iar cu banii câștigați și-a deschis un restaurant filipinez în Tunari. Bella nu este singură, ci ajutată de soțul ei. În plus, a angajat și doi bucătari din Filipine, care prepară rețete delicioase de peste ocean.

‘De când m-am stabilit în România am văzut că aici, în Bucureşti, nu există restaurant cu mâncare filipineză. Am vrut demult să-mi deschid restaurant, mai ales că îmi place să gătesc şi ştiu multe reţete, dar nu aveam fonduri. După ce am câştigat premiul de la «X Factor» am zis că putem profita de această şansă’, am mai adăugat aceasta.

Soțul Bellei mărturisește că este implicat în afacerea cu restaurantul și că nu mai are timp de nimic.

‘Mă trezesc la 6 dimineaţa, o duc pe cea mică la şcoală, apoi fac aprovizionarea şi rămân la restaurant. Mâncăm la micul dejun carne de vită sau de pui cu orez şi ou, cu roşii şi castraveţi. E o masă foarte consistentă, care ne ţine până spre orele 14-15. La prânz putem mânca o supă sau noodles, iar seara o salată de mango şi papaya, cu avocado sau creveţi’, a dezvăluit Nicu, pentru Click!

 

View this post on Instagram

 

Pinoy chicken curry is the best?❤

A post shared by BELLA SANTIAGO (@bellasantiagofficial) on

citește și...