„Barbie de România” a leșinat pe scenă la X Factor, dar acum arată total diferit! Și-a pus silicoane și transformarea este spectaculoasă!

06.07.2019, 17:52
„Barbie de România” a leșinat pe scenă la X Factor, dar acum arată total diferit! Și-a pus silicoane și transformarea este spectaculoasă!
Sabrina s-a făcut între timp brunetă

Îți mai aduci aminte de „Barbie de România”, blonda care a leșinat la X Factor, acum patru ani? Sabrina Fabian a trecut între timp prin schimbări spectaculoase, și-a făcut un implant mamar și nu vrea să se oprească aici. 

În vârstă de 21 de ani, „Barbie de România” s-a făcut brunetă și s-a tunat pentru a ajunge să arate precum păpușa pe care o adoră atât de tare. Sabrina s-a operat la nas, și-a mărit buzele și și-a pus silicoane, uitând complet de aspirațiile sale muzicale care o făcuseră să participe la X Factor. 

„Vreau să-mi remodelez obrajii. M-am injectat în obraji ca să-mi topească grăsimea. Mă injectez și în bărbie pentru că nu am bărbia destul de proeminentă. Dacă nu-mi pun din nou aparatul dentar pot apărea probleme. Vreau să-mi injectez și buzele pentru că sunt micuțe”, spunea Sabrina Fabian în 2018.

Fabian a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie pe contul său de pe Facebook, și a devenit cunoscută după ce a leșinat pe scena de la X Factor. Bruneta a spus că va continua să apeleze la bisturiul esteticianului, până va fi complet mulțumită de aspectul său. 

 

citește și...