Casa Andreei Marin, prădată din nou de hoți! Ce s-a întâmplat în locuința vedetei

21.03.2021, 10:01
Casa Andreei Marin, prădată din nou de hoți! Ce s-a întâmplat în locuința vedetei

Andreea Marin are parte numai de ghinioane! Locuința vedetei din Voluntari a fost din nou călcată de hoți. Din fericire, de data aceasta, hoții nu au putut pătrunde în casă din cauza faptului că au declanșat alarma.

Vila Andreei Marin pare a fi atracție pentru hoții de locuințe! Sâmbătă seară, 20 martie, hoții au încercat să intre din nou în casa vedetei de televiziune. Firma de pază care monitoriza locuința au apelat numărul de urgență 112.

Casa Andreei Marin, atracție pentru hoți

“La data de 20 martie a.c., în jurul orelor 21:00, polițiștii din Voluntari au fost sesizați de către o societate de pază, cu privire la faptul că la un imobil din orașul Voluntari a fost comisă o tentativă la infractiunea de furt calificat.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de cercetări specifice. În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov, informează Click!

În 2015, locuința Andreei Marin a fost devastată de niște hoţi care au sărit gardul, au spart geamurile imobilului şi au sustras diverse bunuri.

A mai avut probleme cu hoții de locuințe

Hoții au fost prinși o lună mai târziu. Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 49 de ani, erau membrii unei grupări specializate în furturi din locuințe. Cu toate acestea, Andreea Marin a decis să-i ierte.

„Când ne-am uitat pe înregistrări, am observat că trei oameni care purtau măşti au rupt gardul şi au intrat în curte prin spate. Prima oară au verificat garajul. Au văzut că era o singură maşină acolo, pentru că Andreea nu a plecat cu maşina, eu am dus-o la aeroport. Nu s-au gândit o clipă că ea ar putea fi acasă. Cei trei nu erau deloc stresaţi, ci foarte calmi. Au deschis uşa la casă şi au intrat foarte uşor.

Ce e ciudat, parcă ştiau că Andreea nu a luat maşina cu ea. Au intrat toţi în casă, nimeni nu a stat de şase. Au zăbovit doar cinci minute şi nu au luat nimic de valoare. Au verificat dressingul, dormitorul nostru, au făcut un pic de dezordine doar printre lucrurile soţiei mele. Au plecat cu o geantă, în care Andreea spune că ar fi avut 1.000 lei”, declara Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, la vremea respectivă.

citește și...