FOTO / Andreea Marin a vrut să renunțe la casa pe care o are la țară. Cum a determinat-o fiica ei să se răzgândească

23.02.2021, 16:03
FOTO / Andreea Marin a vrut să renunțe la casa pe care o are la țară. Cum a determinat-o fiica ei să se răzgândească
FOTO / Andreea Marin a vrut să renunțe la casa pe care o are la țară. Cum a determinat-o fiica ei să se răzgândească

Andreea Marin este proprietara unei case de vacanță în afara Bucureștiului. Vedeta a mărtuisit că a vrut să renunțe la respectiva locuință, însă fiica ei a determinat-o să nu facă acest lucru.

Andreea Marin a mărturisit, în mediul online, că s-a gândit anul acesta să vândă casa pe care o are la țară și pe care a început să o construiască în urmă cu două decenii.

”Nu știu când au trecut 20 de ani… Atunci am început să construiesc această casă la țară, în drumul dinspre Capitală spre munte, și e o binecuvântare și azi. Somnul e mai odihnitor decât oriunde, iar liniștea, brăzdată doar de zbor și ciripitul păsărilor. Aerul proaspăt și, în zare, crestele munților, uimitoare atunci când se scaldă-n lumina de foc a apusului. Cățeii noștri sar veseli în portbagaj când plecăm, știu că se îndreaptă spre locul libertății lor. Aleargă-n livada așezată în pantă și când ajung jos, au prieteni pufoși ca și ei, cu care stau la șuetă, ca vecinii. În casă, mai ales pe gerul de acum, ne urmează oriunde mergem, doar să stea tolăniți, dar să ne simtă în preajmă. Aici, am timp de cărțile mele ce așteaptă să fie citite. De uleiurile aromate ce-și doresc să dea gust când gătesc. Aici mă așteaptă poza dragă și amintirea bunicului – ce mândru a fost el singura dată când a ajuns la casa ridicată în ani de muncă, puțin câte puțin, de nepoata lui… La scurt timp, s-a stins mulțumit că sunt “pe drumul cel bun”…”, a spus vedeta pe contul ei de socializare, acolo unde a dat publicității și mai multe foografii din interiorul casei respective.

Andreea Marin le-a mai împărtășit fanilor ce sentimente o înceracă legat de casa de la țară, dar și faptul că deși anul acesta a vrut să o vândă, însă fiica sa, Violeta, a determinat-o să nu facă acest lucru. ”Apoi, dușumeaua de lemn care scârțâie când pășesc și bârnele de lemn din tavan… Căldura ce te cuprinde cu ochii pe fereastră, când ninge feeric peste livadă… Ceaiul fierbinte turnat din ceainicul de porțelan pictat în cana de metal, ca pe timpuri, și ea decorată manual… Icoanele scrilejite în lemn sau cea pictată în interiorul unei nuci de cocos, adusă din peregrinările mele în depărtări… Aragazul vechi cu butelie care face mâncarea gustoasă… Simplitatea țesăturilor moi și căldura lemnului… Papucii pufoși în care mă afund de cum vin și pijamaua din care nu mai ies până plec… Poeziile lui Eminescu de pe noptieră… Dragostea, recunoștința, credința și natura… Plec spre casă cu dorința de a reveni, de fiecare dată. Aveam 25 de ani, când m-am încumetat să încep a clădi aici, din lemn și piatră de râu, cu mână de lucru din împrejurimi, făceam un pas, iar ajungeam la fundul sacului, iar așteptam salariul următor… Anul acesta m-am gândit să o înstrăinez, veneam prea rar… Fata mea m-a trezit: “Mami, acolo sunt aâătea amintiri din copilăria mea!” Străinul mereu ocupat eram eu. Acum m-am întors la rădăcini. ?”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are un copil

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...